Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Impulsmåltid”
Anmeldelse av Cafè Cathedral

Cafè Cathedral
Vurdert som nr. 127 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 32
Kjøkken: Grill, Pizza, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Lokalets historiske egenart: Cafe Cathedrals ambisjon er å gi alle våre gjester den optimale restaurantopplevelse med smakfull mat, hyggelig service og en koselig, levende atmosfære i historiske omgivelser. Sjelen i Cafe Cathedral har særpreg og identitet, det vises i både menyen, atmosfæren, interiøret og bildegalleriet, som blant annet illustrerer hva det gamle bygget har huset før vår tid. Paul McCartney og Jessica Lange er blant gjestene som har besøkt oss. Uteserveringen: Cafe Cathedral har en lang og lun uteserving i selve Kirkeristen, hvor du kan sitte svalt i sommervarmen og se på alle menneskene som traver forbi. Rett under Kirkeristen har vi en stor, yrende uteserving med beliggenhet rett ut mot Karl Johan. Her kan du nyte solen, og på ekstra varme dager la sommerbrisen kjøle deg ned under det store, grønne treet, foran fontenen. Uteserveringen tilbyr varmelamper og pledd for kjølige dager og kvelder. Du kan alltid lytte til variert glad-musikk året rundt, inne og ute. Kjøkkenet: Kjøkkenet med våre dedikerte kokker kvalitetssikrer maten til enhver tid for å gi deg den retten du fortjener. De tilbyr råvarer med kvalitet og på menyen står blant annet: Steinovnsbakt og Krispy, Italiensk pizza. Klassiske velsmakende Pastaretter. Stangekylling. Grillretter med blant annet Reinsdyr. Ovnsbakt Laks. Omeletter. Trines Berømte Desserter. Vi friterer ingen av rettene våre. Vi serverer Frokost og Lunsj frem til klokken 15.00
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Pizza Parma veldig god. En 0,6 med Hansa fatøl satt også bra. Vi fikk veldig god service fra servitør Carlos.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Aarvo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
carlosgR7062LV, Informasjonssjef på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your visit and your review, it helps us to keep up a good work...
Greeting from Cafe Cathedral

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 009)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5155 av 1 009 anmeldelser

Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Maten er god, men ikke helt på høyde hva man forventer i forhold til prisen. Vi bestilte to enkle luncher med karbonade og egg, samt quiche (pai) fra frokostmenyen, med kaffe og én brus og havnet på godt over kr 400. Det er ganske fullstappet her på en Lørdags formiddag, og ikke spesielt avslappende om man ønsker å nyte en lunch.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 727runeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
carlosgR7062LV, Informasjonssjef på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your visit and your review, it helps us to keep up a good work...
Greeting from Cafe Cathedral

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Anbefaler den hyggelige Caféen midt på Karl Johan, i historiske lokaler i Kirkeristen. Hyggelige lokaler og atmosfære, god mat og bra service. Vi valgte skogssopp og den var helt nydelig, kan også anbefale rødvinssgløgg, sterk og god, ikke for søt,

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Anne Marit R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og nydelige mennesker som jobber her Jeg vil helt klart komme hit igjen flere ganger

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Maps232264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Kjempehyggelig personale, god kaffe. Har med hund, og de gav teppe og vann - og masse kos! Helt herlig :)

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, marit2ooo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafè Cathedral, så også på

 

Har du vært i Cafè Cathedral? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.