Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig pizza!”
Anmeldelse av Cafè Cathedral

Cafè Cathedral
Vurdert som nr. 111 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 5 - USD 39
Kjøkken: Grill, Pizza, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Lokalets historiske egenart: Cafe Cathedrals ambisjon er å gi alle våre gjester den optimale restaurantopplevelse med smakfull mat, hyggelig service og en koselig, levende atmosfære i historiske omgivelser. Sjelen i Cafe Cathedral har særpreg og identitet, det vises i både menyen, atmosfæren, interiøret og bildegalleriet, som blant annet illustrerer hva det gamle bygget har huset før vår tid. Paul McCartney og Jessica Lange er blant gjestene som har besøkt oss. Uteserveringen: Cafe Cathedral har en lang og lun uteserving i selve Kirkeristen, hvor du kan sitte svalt i sommervarmen og se på alle menneskene som traver forbi. Rett under Kirkeristen har vi en stor, yrende uteserving med beliggenhet rett ut mot Karl Johan. Her kan du nyte solen, og på ekstra varme dager la sommerbrisen kjøle deg ned under det store, grønne treet, foran fontenen. Uteserveringen tilbyr varmelamper og pledd for kjølige dager og kvelder. Du kan alltid lytte til variert glad-musikk året rundt, inne og ute. Kjøkkenet: Kjøkkenet med våre dedikerte kokker kvalitetssikrer maten til enhver tid for å gi deg den retten du fortjener. De tilbyr råvarer med kvalitet og på menyen står blant annet: Steinovnsbakt og Krispy, Italiensk pizza. Klassiske velsmakende Pastaretter. Stangekylling. Grillretter med blant annet Reinsdyr. Ovnsbakt Laks. Omeletter. Trines Berømte Desserter. Vi friterer ingen av rettene våre. Vi serverer Frokost og Lunsj frem til klokken 15.00
Anmeldt 9. august 2020

Trivelig uteservering, og god mat og drikke. Opplever at kafeen tar covid-19 på alvor, da vi får beskjed om å sprite oss ved inngangen, og bestiller via en app. Jeg ville ha pizza og samboeren min ville ha cæsar salat, så det ble det perfekte kompromiss da de hadde en cæsar pizza! En virkelig nydelig pizza jeg gjerne kjøper igjen.
Mye mennesker, og "Karl Johan-priser", men såpass må man regne med.

Takk for god service!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, lisasG8781HO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FannyBOFarestad, Daglig leder på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei
Tusen takk for en veldig god tilbakemelding
Vi setter stor pris på at dere er fornøyde med besøket og servicen hos oss

Et stort varmt velkommen tilbake

Vennlig hilsen,
Fanny / Cafe Cathedral

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (952)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 956 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste pizza og kylling, og begge deler var godt laget til. Variert meny (men ikke for mye) og moderate priser.
Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Culptur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FannyBOFarestad, Daglig leder på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei - Tusen takk for god tilbakemelding

Vi setter stor pris på at nettopp dere hadde det fint hos oss.

Et stort varmt velkommen tilbake.

Vennlig hilsen Fanny / Cafe Cathedral

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi har spist en middag her. Servicen var bra, takk til flinke servitører og den som har betjen vårt bord. Pasta var ok, men ikke topp, kveite jeg bestilte var tørr og smakløs. Desserten var god, det var brownie. Den var det beste jeg kunne bestille der tror jeg;), men denne desserten lager de ikke selv, de får levert den fra et annet sted. Skal jeg komme hitt tilbake? Nei. Finnes flere steder i Oslo som har bedre peiling på italiensk mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Solaskinner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fannyo595, Daglig leder på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei - takk for deres tilbakemelding
For det første vil jeg si at det er veldig hyggelig å høre at dere er fornøyde med servicen hos oss på Cafe Cathedral, teamet vårt jobber kontinuerlig og gjør vårt beste for å gi våre gjester en hyggelig og god restaurantopplevelse

Det er leit å høre at dere ikke ble fornøyde med samtlige retter dere fikk servert, men jeg som leder er svært glad for en slik konkret konstruktiv tilbakemelding og ikke minst deres ærlighet. Denne evalueres med de involverte avdelingene idag. Jeg setter stor pris på å kunne få komme i direkte kontakt med deg.
Ta gjerne kontakt med meg på mail; info@cafecathedral.no

Vennlig hilsen,
Fanny / Cafe Cathedral

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2020

Dette var så random besøk, drop in fra gata og fikk bord med en gang. Maten var digg, og vi storkoset os ppå ett spontant besøk!

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, StevenNutella
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Hyggelig resturant med uteservering.
Betjeningen var veldig oppmerksomme og maten var god. Vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, kenthroger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafè Cathedral, så også på

 

Har du vært i Cafè Cathedral? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din