Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra beliggenhet. Dårlig sted.”
Anmeldelse av Cafè Cathedral

Cafè Cathedral
Vurdert som nr. 117 av 1 645 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 38 - kr 329
Kjøkken: Grill, Pizza, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Lokalets historiske egenart: Cafe Cathedrals ambisjon er å gi alle våre gjester den optimale restaurantopplevelse med smakfull mat, hyggelig service og en koselig, levende atmosfære i historiske omgivelser. Sjelen i Cafe Cathedral har særpreg og identitet, det vises i både menyen, atmosfæren, interiøret og bildegalleriet, som blant annet illustrerer hva det gamle bygget har huset før vår tid. Paul McCartney og Jessica Lange er blant gjestene som har besøkt oss. Uteserveringen: Cafe Cathedral har en lang og lun uteserving i selve Kirkeristen, hvor du kan sitte svalt i sommervarmen og se på alle menneskene som traver forbi. Rett under Kirkeristen har vi en stor, yrende uteserving med beliggenhet rett ut mot Karl Johan. Her kan du nyte solen, og på ekstra varme dager la sommerbrisen kjøle deg ned under det store, grønne treet, foran fontenen. Uteserveringen tilbyr varmelamper og pledd for kjølige dager og kvelder. Du kan alltid lytte til variert glad-musikk året rundt, inne og ute. Kjøkkenet: Kjøkkenet med våre dedikerte kokker kvalitetssikrer maten til enhver tid for å gi deg den retten du fortjener. De tilbyr råvarer med kvalitet og på menyen står blant annet: Steinovnsbakt og Krispy, Italiensk pizza. Klassiske velsmakende Pastaretter. Stangekylling. Grillretter med blant annet Reinsdyr. Ovnsbakt Laks. Omeletter. Trines Berømte Desserter. Vi friterer ingen av rettene våre. Vi serverer Frokost og Lunsj frem til klokken 15.00
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Vi var to par for lunsj og en pils. Skikkelig svar servering, lang ventetid både på mat, drikke og betaling. Pizza under gjennomsnitt. Anbefaling - gå et annet sted.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 049)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 1 049 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2022

Bestilte gjennom foodora. Jeg og kjæresten bestilte her, og maten var smakløs. Virket som maten ikke var krydret med salt eller pepper. Scampi var også litt rå. Aldri igjen.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, sofiasW4883TI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fanny BO Farestad, Daglig leder på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2022

Hei.

Takk for tilbakemeldingen.

Det er beklagelig å høre at deres opplevelse av Café Cathedrals måltid ikke møtte til forventningene. Vi tar med oss tilbakemeldingene videre og håper å kunne treffe bedre ved en senere anledning.

Vi ønsker å komme i direkte kontakt med dere, så ta gjerne kontakt på info@cafecathedral.no .

Med vennlig hilsen
Fanny | Café Cathedral.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2022 via mobile enheter

Få steder er så trivelig, så sentralt og likevel så avslappet. Et sted jeg stadig kommer tilbake til. Denne gang bare for en god prat over noen pils.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, jantesays
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fanny BO Farestad, Daglig leder på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2022

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen. VI er glade for å høre at du hadde en fin opplevelse. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Hilsen, Fanny

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2022 via mobile enheter

Midt på den slitsomme turistgaten Karl Johan ligger stedet som ser hyggelig ut, men som skuffer. Man kan bestille på app eller via servitør, og til tross for bruk av appen tar det altfor lang tid å bare få ett glass vin. Bruschetta var godt, men fikk verken bestikk eller serviett ved servering. Måtte vente til vinen kom (en stund etter maten - til tross for at det ble bestilt samtidig). Da var bruschettaen kald. Servicen var regelrett sur (to ulike servitører), og vi kunne nesten ikke komme oss vekk fort nok.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fanny BO Farestad, Daglig leder på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2022

Hei.

Takk for tilbakemeldingen.

Det er beklagelig å høre at deres opplevelse av Café Cathedral ikke møtte til forventningene. Det var en veldig uheldig situasjon dere kom opp i og vi tar med oss tilbakemeldingene videre og håper å kunne treffe bedre ved en senere anledning.

Vi ønsker å komme i direkte kontakt med dere, så ta gjerne kontakt på info@cafecathedral.no .

Med vennlig hilsen
Fanny | Café Cathedral.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2022 via mobile enheter

Vi fikk et bord med nettmeny promotert ved bordet. Vi bestilte da med nettmenyen og betalte. Etter en drøy time hadde vi kun mottatt drikke og ingen mat. Vi hadde opplegg for kvelden og tiden begynte å bli knapp. Vi etterlyste våt mat mange ganger. Til slutt kom hovmesteren og nøstet opp i sakene. Problemet var visst med appen at bestillingen hadde ikke kommet frem til kjøkkenet på tross av at vi hadde fått vår drikke some var i samme bestilling. Maten kom på bordet noen minutter etterpå. Vi spiste på 5 og forsvant. Første og siste gang på Cafe Cathedral

Dato for besøk: mai 2022
Takk, johnsL8681CU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fanny BO Farestad, General Manager på Cafè Cathedral, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2022

Hei.

Takk for tilbakemeldingen.

Det er beklagelig å høre at deres opplevelse av Café Cathedral ikke møtte til forventningene. Det var en veldig uheldig situasjon dere kom opp i og vi tar med oss tilbakemeldingene videre og håper å kunne treffe bedre ved en senere anledning.

Vi ønsker å komme i direkte kontakt med dere, så ta gjerne kontakt på info@cafecathedral.no .

Med vennlig hilsen
Fanny | Café Cathedral.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafè Cathedral, så også på

 

Har du vært i Cafè Cathedral? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.