“Dårlig service”

Vurdert som nr. 113 av 2 122 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Grill, Pizza, Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Lokalets historiske egenart: Cafe Cathedrals ambisjon er å gi alle våre gjester den optimale restaurantopplevelse med smakfull mat, hyggelig service og en koselig, levende atmosfære i historiske omgivelser. Sjelen i Cafe Cathedral har særpreg og identitet, det vises i både menyen, atmosfæren, interiøret og bildegalleriet, som blant annet illustrerer hva det gamle bygget har huset før vår tid. Paul McCartney og Jessica Lange er blant gjestene som har besøkt oss. Uteserveringen: Cafe Cathedral har en lang og lun uteserving i selve Kirkeristen, hvor du kan sitte svalt i sommervarmen og se på alle menneskene som traver forbi. Rett under Kirkeristen har vi en stor, yrende uteserving med beliggenhet rett ut mot Karl Johan. Her kan du nyte solen, og på ekstra varme dager la sommerbrisen kjøle deg ned under det store, grønne treet, foran fontenen. Uteserveringen tilbyr varmelamper og pledd for kjølige dager og kvelder. Du kan alltid lytte til variert glad-musikk året rundt, inne og ute. Kjøkkenet: Kjøkkenet med våre dedikerte kokker kvalitetssikrer maten til enhver tid for å gi deg den retten du fortjener. De tilbyr råvarer med kvalitet og på menyen står blant annet: Steinovnsbakt og Krispy, Italiensk pizza. Klassiske velsmakende Pastaretter. Stangekylling. Grillretter med blant annet Reinsdyr. Ovnsbakt Laks. Omeletter. Trines Berømte Desserter. Vi friterer ingen av rettene våre. Vi serverer Frokost og Lunsj frem til klokken 15.00
Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

Dårlig service, servitøren virket sur og når vi skulle gå og stoppet opp litt ble mormor spurt om hun ville få et bord, så hun klarte tydeligvis ikke huske at vi akkurat hadde betalt. Fikk et skittent glass med vann og ikke noe ekstra mugge, så vi måtte spørre om påfyll under måltidet. Vær obs på minibrushetta under forsetter, én bitteliten skive.

Takk, inebredes1

Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Overpriset mat i fine omgivelser. Overstekt kjøtt og pasta helt uten smak. Bestilte vin til maten, men fikk ikke vann til vinen (Måtte betale for to vannglass med vann fra kranen). På regningen slo de inn to øl i tillegg, som vi ikke hadde bestilt. Sjansen er stor for at det finnes bedre steder å spise på i Oslo enn Cafe Cathedral...

Takk, karolineh255
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Dette var bare trist, gjennomstekt sjokoladefondant og en tørr, kjedelig tiramisu. Kaffen var bare kjip.

Takk, 955sirid
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Bestilte meg en glutenfri pizza i dag ogbemerket tydelig overfor servitør to ganger at jeg skulle ha en glutenfri pizza. Har opplevd av og til på andre restauranter også at det ikke kommer på bordet en glutenfri pizza variant, men det blir for dumt at restauranten skylder på en feil på utskriften av bestillingen pga at det var problemer med utskriftspapir. På toppen så kom de å spurte etterpå om jeg hadde bestilt glutenfritt brød. Hadde jeg ikke spurt om pizzaen var glutenfri når den kom på bordet, så hadde jeg altså endt opp med å spise noe som jeg har kommet til å bli skikkelig syk av. Gjør noe med rutinene deres!!! Dette holder ikke når dere tilbyr glutenfritt på menyen🥶

Takk, johnbU4070DT
Anmeldt 26. juli 2022

Dro hit etter en anbefaling.
Vi ventet i over en time på en pizza og en suppe. Suppen var veldig god men pizzaen var kald. Vi måtte til slutt spørre etter maten. Fikk forklart at det var mange som bestilte samtidig og da tok det tid. Føles ikke så godt å må mase etter maten, hadde vært bedre å kunne fått en beklagelse underveis. Var flere gjester som kom lenge etter oss, som fikk maten samtidig som oss, så vi lurte på om vi egentlig hadde blitt glemt.
Ellers en hyggelig plass!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Paradise289552

Reisende som så på Cafe Cathedral, så også på

Har du vært i Cafe Cathedral? Del dine erfaringer!