Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Treg service”
Anmeldelse av Cafè Cathedral

Cafè Cathedral
Vurdert som nr. 125 av 1 617 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 31
Kjøkken: Grill, Pizza, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Lokalets historiske egenart: Cafe Cathedrals ambisjon er å gi alle våre gjester den optimale restaurantopplevelse med smakfull mat, hyggelig service og en koselig, levende atmosfære i historiske omgivelser. Sjelen i Cafe Cathedral har særpreg og identitet, det vises i både menyen, atmosfæren, interiøret og bildegalleriet, som blant annet illustrerer hva det gamle bygget har huset før vår tid. Paul McCartney og Jessica Lange er blant gjestene som har besøkt oss. Uteserveringen: Cafe Cathedral har en lang og lun uteserving i selve Kirkeristen, hvor du kan sitte svalt i sommervarmen og se på alle menneskene som traver forbi. Rett under Kirkeristen har vi en stor, yrende uteserving med beliggenhet rett ut mot Karl Johan. Her kan du nyte solen, og på ekstra varme dager la sommerbrisen kjøle deg ned under det store, grønne treet, foran fontenen. Uteserveringen tilbyr varmelamper og pledd for kjølige dager og kvelder. Du kan alltid lytte til variert glad-musikk året rundt, inne og ute. Kjøkkenet: Kjøkkenet med våre dedikerte kokker kvalitetssikrer maten til enhver tid for å gi deg den retten du fortjener. De tilbyr råvarer med kvalitet og på menyen står blant annet: Steinovnsbakt og Krispy, Italiensk pizza. Klassiske velsmakende Pastaretter. Stangekylling. Grillretter med blant annet Reinsdyr. Ovnsbakt Laks. Omeletter. Trines Berømte Desserter. Vi friterer ingen av rettene våre. Vi serverer Frokost og Lunsj frem til klokken 15.00
Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Treg service selv med nesten ingen gjester. Ventet 15min på 2 glass vann, og sukker til kaffen. Veldig synd da dette stedet tidligere har vært veldig bra.

Dato for besøk: august 2022
Takk, LinnHelenC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 038)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 1 038 anmeldelser

Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

Dårlig service, servitøren virket sur og når vi skulle gå og stoppet opp litt ble mormor spurt om hun ville få et bord, så hun klarte tydeligvis ikke huske at vi akkurat hadde betalt. Fikk et skittent glass med vann og ikke noe ekstra mugge, så vi måtte spørre om påfyll under måltidet. Vær obs på minibrushetta under forsetter, én bitteliten skive.

Dato for besøk: august 2022
Takk, inebredes1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Overpriset mat i fine omgivelser. Overstekt kjøtt og pasta helt uten smak. Bestilte vin til maten, men fikk ikke vann til vinen (Måtte betale for to vannglass med vann fra kranen). På regningen slo de inn to øl i tillegg, som vi ikke hadde bestilt. Sjansen er stor for at det finnes bedre steder å spise på i Oslo enn Cafe Cathedral...

Dato for besøk: august 2022
Takk, karolineh255
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Dette var bare trist, gjennomstekt sjokoladefondant og en tørr, kjedelig tiramisu. Kaffen var bare kjip.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 955sirid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Bestilte meg en glutenfri pizza i dag ogbemerket tydelig overfor servitør to ganger at jeg skulle ha en glutenfri pizza. Har opplevd av og til på andre restauranter også at det ikke kommer på bordet en glutenfri pizza variant, men det blir for dumt at restauranten skylder på en feil på utskriften av bestillingen pga at det var problemer med utskriftspapir. På toppen så kom de å spurte etterpå om jeg hadde bestilt glutenfritt brød. Hadde jeg ikke spurt om pizzaen var glutenfri når den kom på bordet, så hadde jeg altså endt opp med å spise noe som jeg har kommet til å bli skikkelig syk av. Gjør noe med rutinene deres!!! Dette holder ikke når dere tilbyr glutenfritt på menyen🥶

Dato for besøk: august 2022
Takk, johnbU4070DT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafè Cathedral, så også på

 

Har du vært i Cafè Cathedral? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.