“Smakløst med meget dårlig service(hvertfall inne). Bad food and terrible service!”
Anmeldelse av Cafe Cathedral

Cafe Cathedral
Kjøkken: Grill, Pizza, Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Lokalets historiske egenart: Cafe Cathedrals ambisjon er å gi alle våre gjester den optimale restaurantopplevelse med smakfull mat, hyggelig service og en koselig, levende atmosfære i historiske omgivelser. Sjelen i Cafe Cathedral har særpreg og identitet, det vises i både menyen, atmosfæren, interiøret og bildegalleriet, som blant annet illustrerer hva det gamle bygget har huset før vår tid. Paul McCartney og Jessica Lange er blant gjestene som har besøkt oss. Uteserveringen: Cafe Cathedral har en lang og lun uteserving i selve Kirkeristen, hvor du kan sitte svalt i sommervarmen og se på alle menneskene som traver forbi. Rett under Kirkeristen har vi en stor, yrende uteserving med beliggenhet rett ut mot Karl Johan. Her kan du nyte solen, og på ekstra varme dager la sommerbrisen kjøle deg ned under det store, grønne treet, foran fontenen. Uteserveringen tilbyr varmelamper og pledd for kjølige dager og kvelder. Du kan alltid lytte til variert glad-musikk året rundt, inne og ute. Kjøkkenet: Kjøkkenet med våre dedikerte kokker kvalitetssikrer maten til enhver tid for å gi deg den retten du fortjener. De tilbyr råvarer med kvalitet og på menyen står blant annet: Steinovnsbakt og Krispy, Italiensk pizza. Klassiske velsmakende Pastaretter. Stangekylling. Grillretter med blant annet Reinsdyr. Ovnsbakt Laks. Omeletter. Trines Berømte Desserter. Vi friterer ingen av rettene våre. Vi serverer Frokost og Lunsj frem til klokken 15.00
Anmeldt 20. juli 2023

Spør om de har alkoholfri vin,rød eller hvit og får til svar at de har alkoholfritt vann. Bestiller 3 pizza,2 margarita og 1 manzo. Margeritapizzaen smaker lite og bærer preg av ketchupsaus i bunn. Manzo pizzaen var helt grei. Bestiller også carbonara. Får overkokt pasta, tørr loff og en tam saus som trenger salt osv. Kelneren kommer ikke bort og spør om maten er tilfredstillende,men er mer opptatt av nabobordet og deres dessert ønsker.Han rydder vårt bord,uten å spørre om vi var ferdige,mens han tar nabobordet bestilling. Altialt et sted med potensiale,men overpriset ,smakløs mat og dårlig kvalitet på servicen!En opplevelse av å bli kastet ut,er det vi sitter igjen med. Kommer helt klart ikke igjen!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Voyager01366156636

Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Kan umulig ha alkohol i sin overprisede strawberry daiquiri og mojito. Et halvt hvitvinsglass med slush til 156kr!! Tar en cocktail et annet sted neste gang.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Linda J
Anmeldt 29. april 2023 via mobile enheter

Oppmerksomme og trivelige folk som jobbet der. I trangeste laget innendørs, med tette bord og servering i mellom. Maten var god, men ikke så smaksrik som ventet.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Maria T
Anmeldt 18. desember 2022 via mobile enheter

Fantastisk italiensk! Nydelig atmosfære, nydelig utsikt til Karl Johans julegate. Veldig god Cæsar, bruscetta og pesto! Nå min favoritt restaurant!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, glenninghelm
Anmeldt 3. desember 2022 via mobile enheter

Cafe Catedral ligger i Karl Johansgate og man spiser med utsikt imot folkelivet der. Vi spiste pizza. Den var helt ordinær. Vi opplevde rask og god service. Prisene er vel 200 kr for en pizza.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Erlend1973

Reisende som så på Cafe Cathedral, så også på

Har du vært i Cafe Cathedral? Del dine erfaringer!