Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk, autentisk thai!”
Anmeldelse av Nam Fah Thai

Nam Fah Thai
Vurdert som nr. 310 av 1 691 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk, autentisk thai mat!! Jeg to av bestselgeren hvor jeg ba om at den ene skulle være super sterk, og endelig har jeg funnet et sted som serverer ordentlig sterk og god mat! Begge rettene var helt nydlige, med perfekt stekt svinekjøtt og god ris.
Denne restauranten anbefales på det sterkeste<3

Dato for besøk: august 2020
Takk, 274siljed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 135 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Supergod thaimat til en fornuftig pris.
Kommer gjerne igjen.
Vennlig personale👍
Mye godt å velge i fra det thailandske kjøkken. Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Copiloto78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Vi var tre personer som hadde vært på Mathallen og handlet, og fikk lyst på thai mat til lunsj. I.gen av oss hadde besøkt Nam Fah tidligere, og ble strålende fornøyde👍👍👍. Valgte tre forskjellige retter, og alt smakte strålende☺☺ Vi kommer tilbake☺☺

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, TorErik64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2016

Jeg bestilte take-away, en kyllingrett til 139,- og ønsket å legge til litt ananas på denne.
Da jeg fikk kvitteringen ser jeg at de har tatt 50 ,- (!) for dette.
Det er jo helt hinsides all fornuft.
Jeg ringte restauranten for å klage på dette. De kunne bekrefte at dette var prisen, og at det skal ha blitt gitt beskjed om dette på telefonen under bestilling. Det ble det ikke.

Spiser ikke her igjen.

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Simen A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2016 via mobile enheter

Anbefales om du liker Thai mat. God service og god mat til rimelig pris. Maten serveres raskt og betjeningen viser at de representerer "smilets land"

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Morten964
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nam Fah Thai, så også på

 

Har du vært i Nam Fah Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.