Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Plah Restaurant

Plah Restaurant
Vurdert som nr. 126 av 1 571 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 75 - USD 85
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Plah RESTAURANT åpnet dører i januar 2004 som den første moderne Thai restaurant i Skandinavia. Etter mange år i bransjen har Plah RESTAURANT utviklet seg til en av de beste asiatiske restaurantene i Norge og Scandinavia. Plah har gjennom årene hatt en rekke avisomtaler og gode kritikker i bransjetidsskrifter som Vinforum, Aperitiff, Wine Spectator, Michelin Guiden og White Guide.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hadde fått anbefalt denne, men vi ble skuffet. Hadde bord 20.30 Klokka 23 hadde vi enda ikke fått hovedrett. Innimellom gode smaker, men hovedsakelig alt for mye syre og parfyme. Totalinntrykk: Ganske dyrt, mye venting, lite mat, upersonlig service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, oddruna2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (350)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 350 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Dinner er uten tvil beste Kina restaurant i Oslo, og fint med en high end thai restaurant også som serverer fantastisk thai mat langt vekk fra take away fast food konseptet. Anbefales sterkt. Hyggelig betjening også.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Aldri fått så lite suppe for pengene, mindre enn et vannglass med kun grønnsaker for over 100krfine lokaler, men ble for dumt.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Bengkvft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Lite mat, lang ventetid, ikke bra,-svært dyrt dete var en stor skuffelse.
Trøsten var at vinen smakte

Dato for besøk: september 2018
Takk, OysteinTv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018

Vi gikk for den største menyen, og ble ikke skuffet. Noen retter var mindre imponerende, men generelt høyt nivå på maten. Oksekjøtt med "crying tiger"-saus var et høydepunkt, og en suppe på kraft dandert med små, sure maur (smaksbomber) inviterte til skrekkblandet fryd. God, spennende mat og meget hyggelig service. Vi ble mette og fornøyde!

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 647carlh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Plah Restaurant, så også på

 

Har du vært i Plah Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.