“Kritikk av Ahaan, Plah streetfood avdeling”
Anmeldelse av Plah Restaurant

Plah Restaurant
Vurdert som nr. 132 av 2 121 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Plah RESTAURANT åpnet dører i januar 2004 som den første moderne Thai restaurant i Skandinavia. Etter mange år i bransjen har Plah RESTAURANT utviklet seg til en av de beste asiatiske restaurantene i Norge og Scandinavia. Plah har gjennom årene hatt en rekke avisomtaler og gode kritikker i bransjetidsskrifter som Vinforum, Aperitiff, Wine Spectator, Michelin Guiden og White Guide.
Anmeldt 15. september 2020

Dette stedet pleide å være bra, så veldig skuffet over middagen i kveld. Alle rettene var dårlige. Green Curry smakte brent kylling, calamari smakte gummi, dippen var vond og satayen det samme.
Normalt når du klager på maten vil en god kelner beklage og tilby et plaster på såret. Her ble vi «servert» en kommentar om at ingen hadde klagd på disse rettene hele dagen.
Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Henriette A

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Spiste på Ahaan og ble veldig fornøyd. Hyggelig og profesjonell service, vellaget og eksotisk mat. Prisene helt ok til å være i Norge. Vi kommer gjerne igjen.

1  Takk, EivindA_12
Anmeldt 25. mai 2020

Dette var vårt tredje besøk på Plah, men det er iallefall 4 år siden sist. Forventningene var skyhøye, men det var ikke noe problem, - restauranten leverte over all forventning! Nydelig mat, nydelig vin, og så rundet vi av det hele med signatur-cocktailen. En helaften på Plah er verdt hver eneste krone! Desserten er noe av det vakreste og beste vi noensinne har fått servert.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, E7461QYtomb
Anmeldt 18. februar 2020

Måltidets absolutte topp var desserten.
Før-desserten var kanskje den beste desserten jeg har hatt - noen gang.
Og jeg er en kravstor kar som har vært heldig og fått spise mange steder med god mat.

Vi hadde en ti-retter og fikk testet våre smaksløker. Vel verdt opplevelsen, og tre timer ved bordet.

Det er ca ett år siden vi var på Plah sist, og da var det nok kun en dårlig dag. Dette var fantastisk.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Forventerservice
Anmeldt 12. januar 2020

Thai-mat kan være såmangt, men Plah leverte gjennomgående spennende smakskombinasjoner, vakkert presentert. Vi valgte full meny, og det var stor variasjon i rettene og smakene, og det var på ingen måte overdøvende sterke smaker. vel balansert! Her var lite overlatt til tilfdeldighetene, det var sikker servering av veldig hyggelige servitører. Vi lot servitøren velge viner til oss, og det var svært gode valg, til en god pris! et godt sted for å utforske moderne thai-mat med en touch av det nordiske kjøkken!

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Arnebern

Reisende som så på Plah Restaurant, så også på

Har du vært i Plah Restaurant? Del dine erfaringer!