Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service. ”

T.G.I. Friday's Aker Brygge
Vurdert som nr. 1 301 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 11 - USD 32
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: T.G.I. Friday's er et perfekt møtested for en uformell middag, en hyggelig prat med venner eller en tur på byen. Det amerikanskinspirerte kjøkkenet og en av byens mest kreative drinkmenyer inneholder noe for enhver smak. Fra T.G.I. Friday's på Aker Brygge har man flott utsikt ut over Oslofjorden og til Akershus festning. Matservering mandag-onsdag: 11.00-22.00 torsdag-lørdag: 11.00-23.00 søndag: 12.00-22.00 Hele sommeren til kl. 23.00 hver dag
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Var her og spise November 2018. Ble veldig hyggelig tatt i mot og fikk raskt menyen og mulighet til å bestille mat. Maten var god, men er nok litt samlebånd, og kvalitet og pris henger ikke helt sammen. Alt i alt et helt greit måltid med god service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, TommyL755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (491)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8185 av 491 anmeldelser

Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Vi kom en liten gjeng inkl barnevogn. Vi fikk beskjed om å kunne sette oss rett fram da vi bare skulle ha drikke. Når det ikke var tilrettelagt for barnevogn spurte vi om å fått annet bord. Servitøren tok jobben sim svært alvorlig og vi kunne ikke sette oss der det var plass , til tross for få kunder. Helt uakseptabelt å bli sett ned på som kunde fordi man har barnevogn. Vi måtte gå der i fra og kommer heller aldri tilbake !

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, sThereseF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OlaL794, Daglig leder på T.G.I. Friday's Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Hei Therese.
Takk for at du skriver til oss, dette hjelper oss at bli bedre.

Jag vil først bekklage dette! sån skal vi ikke ha det hos oss.

Vi har masse plass for barnevogn så det skal ikke va noe problem at ordne.
Jag kommer ta en runde internt på dette.

Takk igjen at du skrev til oss Therese.

Ha en god dag.

MVH
Tgi Fridays Aker brygge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Da vi kom fikk vi tildelt ett bittelite bord som vippa, drikken kom rimelig kjapt men det tok lang tid før vi i det hele tatt fikk bestille mat. Da vi endelig fikk bestilt mat tok det ca 30-40 min før vi fikk maten. Vi bestilte biff med pommes frites. Maten var utrolig dårlig og skuffende, den smakte ingenting! Det er første gang i mitt liv jeg aldri har spist opp maten på restaurant, og det var ikke fordi jeg var mett men rett og slett fordi at maten ikke smakte noe godt. Vi venter igjen lenge før vi får regningen så vi kan betale, servitøren så at ingen av oss hadde spist opp men spurte ikke om maten smakte. Alt i alt en utrolig dårlig opplevelse! Reiser aldri hit igjen!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Norali95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OlaL794, Daglig leder på T.G.I. Friday's Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Hei Nora.
Takk for at du skriver til oss, dette hjelper oss at bli bedre.

Jag vil først bekklage deres opplevelse hos oss, vi jobber hardt var dag for at ha høy nivå på mat og service.
Det dere skriver om er noe vi ser veldig alvorlig på.

Bekklager deres opplevelse hos oss.

Mvh
Tgi Fridays Aker brygge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

For det første fikk vi et bord som vippet. Ventet lenge på å få bestille og lenge på å få maten, når forretten kom var maten helt smakløs, smakte ingenting. Når vi etter enda lengre ventetid fikk hovedretten, smakte denne heller ingenting. Biffen var tør og tilbehøret vassent. Var heller ikke skikkelig varmt. Veldig lite hyggelige servitører som var vanskelig å få kontakt med og et utrolig bråkete lokale. Helt bortkastede penger å reise hit! Anbefaler alle å holde seg unna.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 884amaliel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OlaL794, Daglig leder på T.G.I. Friday's Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Hei Amalie.
Takk for at du skriver til oss, dette hjelper oss at bli bedre.

Jag vil først bekklage deres opplevelse hos oss, vi jobber hardt var dag for at ha høy nivå på mat og service.
Det dere skriver om er noe vi ser veldig alvorlig på.

Bekklager deres opplevelse hos oss.

Mvh
Tgi Fridays Aker brygge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Jeg er veldig fornøyd. Vi fikk God service og veldig god mat. Var også god komfor på sitteplassen vi fikk tildelt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, SivG52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OlaL794, Daglig leder på T.G.I. Friday's Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Hei Siv.
Takk for at du skriver til oss, dette blir vi veldig glad av.

Hyggelig at du liker deg hos oss og at maten smaker bra.

Håper at se deg snart igjen.

ha en fin dag

Mvh
TGI Fridays Aker brygge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på T.G.I. Friday's Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i T.G.I. Friday's Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.