“Sommerferie modus”

T.G.I. Friday's Aker Brygge
Vurdert som nr. 1 347 av 2 110 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: T.G.I. Friday's er et perfekt møtested for en uformell middag, en hyggelig prat med venner eller en tur på byen. Det amerikanskinspirerte kjøkkenet og en av byens mest kreative drinkmenyer inneholder noe for enhver smak. Fra T.G.I. Friday's på Aker Brygge har man flott utsikt ut over Oslofjorden og til Akershus festning. Matservering mandag-onsdag: 11.00-22.00 torsdag-lørdag: 11.00-23.00 søndag: 12.00-22.00 Hele sommeren til kl. 23.00 hver dag
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Dette var dessverre en veldig dårlig erfaring. Bestilling ble ikke levert, retten kan ikke anbefales , og betjening som ikke visste hvilket bord som hadde bestilt hva.

Takk, Q2311IOtome

Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Flott lokasjon og bra servicepersonell, men skuffende mat. Dette er overpriset fastfood, ferdig snakket. Eks. Bestilte en ekstra rare steak til over 500kr og fikk en medium rare, klagde men det var visst "rare på ipaden" som laveste nivå. Har vel ligget klart i vannbad hele dagen...

Takk, ramo05
Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Bbq burgeren var uten smak og seig, eneste som smakte var bbq sausen. Salaten var vassen, og sykteagurken var ikke god.
Søtpotetfries var lite smak.

Tok alt dor lang tid fra jeg kom til jeg fikk bestille.

Angrer på at jeg ikke tok en baconburger på McDonald’s

Takk, svekki89
Anmeldt 20. juni 2022

4 stk som spiste biff, alle biffene var kalde, smakløse, ihjelstekte og knusktørre. Vi ventet lenge på maten. Første og siste besøk her. Styr unna!

Takk, S3926UAmariannem
Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Kjøttet var brent! Vennen min spurte om påfyll, og fikk aldri glasset sitt tilbake…
Jentene som jobber her ser sure ut.
SOS

Takk, Inspire22653409271

Reisende som så på T.G.I. Friday's Aker Brygge, så også på

Har du vært i T.G.I. Friday's Aker Brygge? Del dine erfaringer!