Vi var 6 familiemedlemmer som rimelig raskt fikk bord på Friday Aker Brygge, til tross for fellesferie og kø utenfor. Men det positive stoppet der.
Dårlig organisering med at hver servitør har sin spesifikke oppgave. En servitør tok imot bestilling, en kom med drikke, en kom med mat. Ingen kom med bestikk eller kryddertilbehør.
En av oss fikk feil burger, men glutenfri som bestilt. En annen fikk feil burger, som ble returnert. Men det var tydeligvis ikke hennes oppgave å gå bestilt riktig burger, så den kom ikke før etter flere purringer og når alle bar ferdig med sin mat. Da også uten kryddertilbehør og bestikk.
Med mange servitører med spesifikke oppgaver, gjør at mange servitører server samme bord. Ingen sammenheng, oversikt og kontinuitet. Mulig effektivt og kostnadsbesparende, men gir ingen opplevelse av service og ivaretakelsen.
Når en servitør får beskjed om at det mangler bestikk, må gi beskjed til den servitøren som skal levere ut bestikk, før oppgaven blir utført, tar ting tid. Og spesielt når oppgaven ikke blir gjort.
Nei, absolutt ingen opplevelse en forventer av en restaurant på Aker Brygge. Alt for dårlig.