Restauranten er liten, men rommer mange gjester. Det er super god indisk mat og servicen er utmerket.
Har spist her siden sent 90 tall og maten er like god i dag som for 20 år siden! Bor ikke lenger i nærheten men kjører langt for å hente mat fra Natraj :) Beste Tikka Masala i byen!
Hyggelig og god service. Veldig god mat til gode priser. Vi har spist på mange indiske restauranter i Oslo og har nå funnet en ny favoritt!
Vi var på jakt etter en Indisk i nærheten av Oslo konserthus. Siden Indisk er favoritten valgte vi dette stedet ut i fra anmeldelser på Trip Advisor. Det angret vi ikke på. Rent og pent lokale, hyggelig betjening og sist men ikke minst, svært god mat.
Jeg kunne lese at en anmelder mente at nanbrødet ikke var hjemmelaget. Det stemmer ikke, nanbrødet var hjemmelaget, og av meget god kvalitet.
I tillegg hadde de to typer kald og god Indisk øl. Det hører jo med til god Indisk mat.
– erklærte en dame som har bodd lenge på subkontinentet, etter sitt første besøk. Natraj er både en nabolagsrestaurant og et spisested for tilreisende som ønsker nydelig mat og hyggelig betjening. Det store antall stamgjester sier sitt om restauranten.