Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lave forventninger - ikke innfridd”
Anmeldelse av Egon Nordstrand

Egon Nordstrand
Vurdert som nr. 760 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

1. Det viktigste: Torsken var veldig langt fra bra, tent ut sagt dårlig. Vi skulle fulgt magefølelsen og bestill pizza eller burger. Trolig bedre valg.
2. Det var i ferd med å bli overfylt på bordet. Servitøren insisterte på at reservasjonsmarkeringen måtte bli stående - selv om den hadde gjort jobben. Hvorfor skulle den på liv og død fortsatt være der? (Annen person sørget for å fjerne den senere.)
3. Man står i kø ca 15 minutter for å få bestilt. Så skal man betale. Det forventes tips. Ikke i min verden; det betinger et minimum av service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, berntdh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 80 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 6 som dro for å teste Egon. Fint lokale men veldig kjedelig mat. Synd Egon ikke har mere fokus på maten.

Dato for besøk: september 2018
Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Kvaliteten på de ulike stedene varierer mye. Selv om menyen er den samme, er det store forskjeller fra sted til sted - både mht. service og kokkekunst. Denne restauranten serverer god mat og store porsjoner, men presentasjonen av maten er enkel. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Spiste italiensk pizza... fikk biffbestikk, og takk for det! Men, en sørgelig avslutning, var seigt og vanskelig å komme seg gjennom.. selv for en med veltrente bondearmer. Altfor dyrt for en seig kamp, den tar jeg heller i fjøset ..

Dato for besøk: august 2018
Takk, Alice F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018

Min kjære og jeg stakk egentlig bare innom for å nyte en kald øl i sommervarmen, men så ble fristelsen til å bestille middag når vi først satt på en restaurant for sterk (å få maten ferdig servert og slippe alt som heter oppvask er jo veldig kjekt da ). Min kjære bestilte en meksikansk vegetarrett mens jeg gikk for en cheeseburger med dobbel 160 gram kjøtt til 249 kr. I motsetning til restauranter flest er Egon liksom fastfood-varianten på den måten at man må få kommet seg bort til bardisken for egen maskin hvor man så bestiller og forhåndsbetaler det man ønsker seg av mat og drikke. Drikken tar man selv med seg når man går tilbake til bordet men maten, etter hvert som de får tilberedt den, bringer de i det minste bort til bordet du sitter ved da (alle bordene har en liten plakett hvor bordnummeret står og det å være seg bevisst dette nummeret er en fordel når du bestiller mat).

Min kjære syntes retten hun fikk var noe sterk, men på den annen side var det mye av den så for deg som liker sterk mat, er skikkelig sulten og som ser en verdi i at dyr ikke trenger å måtte dø for at du skal få noe å spise er nok dette en rett for deg.

Cheeseburgeren min kom uten ost, men da jeg ved en nærmere studie av regningen oppdaget at jeg bare hadde betalt 235 kr for den så hadde jeg i det minste ikke betalt for den osten jeg ikke fikk. Når det gjaldt burgeren ellers så hadde litt mer saftighet gjort seg men for øvrig var den god og dobbel 160 gram kjøtt hjalp på en sulten mage.
Stedet i seg selv ligger fint til rett ved Sæterkrysset, de tilbyr servering både ute og inne og betjeningen består av unge hyggelige mennesker. Jeg har alltid likt atmosfæren inne i Egons restauranter og Egon Nordstrand er intet unntak i så måte. Men det er klart, når været tillater det og ikke minst når det oppfordrer til det, så er det veldig hyggelig å sitte ute – selv om man har Ekebergveien som nærmeste nabo (den pågående overgangen til elbiler vil gjøre deg stadig hyggeligere å sitte ute da disse bråker mindre enn fossilbiler).

Så for å oppsummere: Gitt dagens opplevelse er Egon Nordstrand et hyggelig og fint sted som leverer grei kvalitet på det meste av det de gjør. Ikke forvent noen kulinariske opplevelser som får deg til å lukke øynene av ren refleks fordi du intuitivt forstår at nå bør du bruke all oppmerksomhet du måtte besitte på å nyte smaken, men så krever de da heller ikke slike mengder penger av deg som slike steder gjør heller! (selv om man nok kan få bedre mat til lavere pris andre steder)

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Frank N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Nordstrand, så også på

 

Har du vært i Egon Nordstrand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din