Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Guttekveld”
Anmeldelse av The Shamrock Pub

The Shamrock Pub
Få mat levert
Vurdert som nr. 1 251 av 1 590 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Uteservering
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Fin plass å ta med guttene for å se fotball hvis dere er ute etter en ''brun" pub stemning! Godt utvalg av øl og sport.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Martin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 32 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

God service , ok mat og fine priser .
Litt trøbbel med nettverket i forb med fotballen men sånt skjer .
De kunne fint fått et par viner til i hyllen, litt lysere interiør så hadde det vært topp .
Men hyggelig plass

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bardouini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Grei plassering øverst på Grünerløkka, men ikke et sted jeg anbefaler å bruke mye tid på. En betjening som ikke akkurat har gått servicekurs, eller barkeeperskolen. Dårlige drinker, selv de enkle variantene sliter de med å lage. Heldigvis finnes det så mange andre gode pubalternativer i Oslo at det er lett å unngå denne varianten.

Dato for besøk: april 2018
Takk, KalEl2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2016

Tar gjerne 1-1.5t å få maten hvis det er mer enn 2-3 stk som bestiller samtidig. Og når man først får maten er det de serverer høyst ordinært.

Sist fikk jeg aldri maten min. Bartenderen skulle sjekke hva som hadde skjedd - hun kom aldri tilbake til meg med noe svar. Så 10-15 min senere går jeg igjen tilbake til baren og da fikk jeg altså beskjed om at maten allerede var servert. Jeg var da mest interessert i å få pengene tilbake, men dette var umulig så til slutt lagde de en ny porsjon i steden. Ingen unnskyldning. Ingen ydmykhet fra noen av de involverte. Jeg ble behandlet som om jeg lurte til meg to måltider.

Skal man si noe positivt om steden må det være at fordi det er en trist plass er det stort sett alltid ledige bord der (vi endte opp der fordi alle andre fotballpubene i området var fulle i det vi skulle se kamp). Ølutvalget er også helt greit.

Dato for besøk: april 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Havregr0t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2015

Stedet er en typisk brun pub, og absolutt ikke det stedet jeg ville ha foretrukket å gå, men har tatt turen innom flere ganger. Dette er fordi de har et greit biljardbord her, som står litt adskilt fra resten av stedet. Veldig koselig å bestille en øl og spille biljard med venner. De som jobber her er hyggelige, og de slapp oss inn før vi ble 20 på dette stedet. Er på en annen side veldig få på den alderen her. Har aldri bestilt mat, så det kan jeg ikke si noe om. Det pleier ofte å stå på sportskanaler på tv'ene som henger rundt om i lokalet.

Dato for besøk: april 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Susanne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Shamrock Pub, så også på

 

Har du vært i The Shamrock Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din