“God mat, koselig atmosfære.”
Anmeldelse av Tullins Café

Tullins Café
Kjøkken: Kafé
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Populær café og bar i Tullins gate. Uteservering på fortauet når temperaturen tillater det. Godt utvalg av mat, lave priser.
Anmeldt 31. juli 2024

Veldig koselig spisested. Ikke for høy musikk. Hyggelige ansatte, god mat. Kyllingburger var skikkelig god og crispy!

Dato for besøk: juli 2024
Takk, 117iselinr

Anmeldt 31. mai 2024 via mobile enheter

Besøkte restauranten med 2 barnebarn hvorav ett med glutenallergi. Eneste glutenfrie alternativ var burger med glutenfritt brød, og det var ingen suksess. Vi voksne spiste ordentlig burger og en club sandwich. God mat, og tilstrekkelig store porsjoner. Var litt lenge å vente både på på å få bestilt og til maten kom. Men, ansatte er hyggelige og hjelpsomme.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Terje A T
Anmeldt 21. april 2024

Da jeg ordnet bord sa jeg at vi skulle sitte der i fem timer, og etter to timer ble vi spurt ut fordi noen hadde bestilt fra kl. 19.30. Det var ubehagelig... vi skal ikke tilbake dit med det første , spesielt siden vi fant en annen fin pub i nærheten.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Edyta L
Anmeldt 18. april 2024

De har studentrabatt, men måtte betale fullpris siden vi ikke ga beskjed at vi var studenter før vi spurte om regningen. I andre restauranter kan man vise studentbevis i det man betaler, dårlig løsning hos Tullins cafe!

Dato for besøk: april 2024
Takk, Nicole B
Anmeldt 23. januar 2024

Dette er et veldig hyggelig sted med brun pub atmosfære. Betjeningen er blide og imøtekommende, variabel meny, gode priser, kort ventetid og veldig god mat. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Camilla J

Reisende som så på Tullins Café, så også på

Har du vært i Tullins Café? Del dine erfaringer!