Nydelig mat, presentasjon, service og atmosfære. Nærmere perfekt kommer man ikke
Ord blir overflødig.
Ord blir overflødig.
164–168 av 1 112 anmeldelser
Kom hit helt uanmeldt, men selv om det var en helt vanlig onsdagskveld så var det ganske så fullt. Men det var ikke noe problem; vi fikk et bord, og nydelig mat. Jeg bestilte medium krydret, men hadde det ikke vørt for det eminente husets IPA-øl hadde jeg fått problemer.....
Nydelig mat, gunstig priset, dog litt støyende, men det er jo slikt som følger med når mange mennesker skal spise og skravle samtidig.
For ikke å glemme; Svært hjelpsomme og hyggelige servitører, som attpåtil snakket flytende norsk. Pluss for det!
Vi kom uten reservasjon, men kunne vente en time i baren hvis vi ville.
Det var verdt å vente på maten, kjempegode smaker på forrett, hovedrett og dessert. Koselige lokaler, sentralt, proft personale.
Vi er på helgetur til Oslo, og bestilte bord på Mantra for flere uker siden. Har gledet meg hver dag siden da, og resultatet var enda bedre enn forventet. Startet med å dele tre forretter (scampi, havabbor og lam og kikerter, helt nydelig, se bildet). En fruktig Riesling ble anbefalt!
Til hovedrett ble det vaktel og en spesielt anbefalt pepperkurry fra Sørindia. Helt utrolig godt, og den anbefalte vin gjorde middagen komplett. Vi gleder oss allerede til neste besøk
Tenkte det ville gå fint å få bord kl 16:30 på en torsdag. Men det var bare så vidt... meget populært sted. Pga den gode maten. 2. gang jeg spiser der, og maten var like god. Nydelig mørt kjøtt, godt krydder. Hyggelig service. Selv da vi måtte flytte oss fordi de som hadde reservert bordet kom, ble dette gjort på en grei måte. Og vi fortsatte å nyte vår kaffe / te i baren. Anbefales!