“Fantastisk middag”

God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. november 2018

Dette er vår favoritt restaurant i Oslo. Min kone og jeg, har vært faste kunder i mange år, og Mr. india, Mantra blir bare bedre og bedre for hvert år. Signaturrettenevaktelbryst og dåhjort overgår alt hva andre Indiske restauranter kan levere. Og det sier mye, for det er få andre byer med like mange gode indiske restauranter. Topp mat og utsøkte vinanbefalinger av ypperste klasse. Vi gleder oss allerede til neste gang.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, r0yerlingf

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, presentasjon, service og atmosfære. Nærmere perfekt kommer man ikke🥇

Ord blir overflødig.

Dato for besøk: november 2018
Takk, gurosoelbergm
Anmeldt 31. oktober 2018

Kom hit helt uanmeldt, men selv om det var en helt vanlig onsdagskveld så var det ganske så fullt. Men det var ikke noe problem; vi fikk et bord, og nydelig mat. Jeg bestilte medium krydret, men hadde det ikke vørt for det eminente husets IPA-øl hadde jeg fått problemer.....

Nydelig mat, gunstig priset, dog litt støyende, men det er jo slikt som følger med når mange mennesker skal spise og skravle samtidig.

For ikke å glemme; Svært hjelpsomme og hyggelige servitører, som attpåtil snakket flytende norsk. Pluss for det!

Takk, SA_Travel_MN
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi kom uten reservasjon, men kunne vente en time i baren hvis vi ville.
Det var verdt å vente på maten, kjempegode smaker på forrett, hovedrett og dessert. Koselige lokaler, sentralt, proft personale.

1  Takk, Jorunn F
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Vi er på helgetur til Oslo, og bestilte bord på Mantra for flere uker siden. Har gledet meg hver dag siden da, og resultatet var enda bedre enn forventet. Startet med å dele tre forretter (scampi, havabbor og lam og kikerter, helt nydelig, se bildet). En fruktig Riesling ble anbefalt!

Til hovedrett ble det vaktel og en spesielt anbefalt pepperkurry fra Sørindia. Helt utrolig godt, og den anbefalte vin gjorde middagen komplett. Vi gleder oss allerede til neste besøk💓💓

2  Takk, TorErik64

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!