Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk middag”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

MANTRA by Mr India
Vurdert som nr. 19 av 1 590 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 23 - USD 37
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Dette er vår favorittrestaurant i Oslo.
Mat, vin og service er bare fantastisk. Gleder meg allerede til neste gang.
Hilsen Anka og Roy

Dato for besøk: november 2018
Takk, royfurre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 051)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

134138 av 1 052 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Dette er vår favoritt restaurant i Oslo. Min kone og jeg, har vært faste kunder i mange år, og Mr. india, Mantra blir bare bedre og bedre for hvert år. Signaturrettenevaktelbryst og dåhjort overgår alt hva andre Indiske restauranter kan levere. Og det sier mye, for det er få andre byer med like mange gode indiske restauranter. Topp mat og utsøkte vinanbefalinger av ypperste klasse. Vi gleder oss allerede til neste gang.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, r0yerlingf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, presentasjon, service og atmosfære. Nærmere perfekt kommer man ikke

Ord blir overflødig.

Dato for besøk: november 2018
Takk, gurosoelbergm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Kom hit helt uanmeldt, men selv om det var en helt vanlig onsdagskveld så var det ganske så fullt. Men det var ikke noe problem; vi fikk et bord, og nydelig mat. Jeg bestilte medium krydret, men hadde det ikke vørt for det eminente husets IPA-øl hadde jeg fått problemer.....

Nydelig mat, gunstig priset, dog litt støyende, men det er jo slikt som følger med når mange mennesker skal spise og skravle samtidig.

For ikke å glemme; Svært hjelpsomme og hyggelige servitører, som attpåtil snakket flytende norsk. Pluss for det!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, SA_Travel_MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi kom uten reservasjon, men kunne vente en time i baren hvis vi ville.
Det var verdt å vente på maten, kjempegode smaker på forrett, hovedrett og dessert. Koselige lokaler, sentralt, proft personale.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Jorunn F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

 

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din