Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig indisk mat”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

MANTRA by Mr India
Vurdert som nr. 28 av 1 571 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 32
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

En indisk resturant med en fin atmosfære. Fremstår som godt besøkt, men mulig å få plass ved tilfeldig oppmøte. Maten var nydelig og personalet var svært hyggelig. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, mbakkom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 111)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

161165 av 1 112 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Dette er vår favorittrestaurant i Oslo.
Mat, vin og service er bare fantastisk. Gleder meg allerede til neste gang.
Hilsen Anka og Roy

Dato for besøk: november 2018
Takk, royfurre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Dette er vår favoritt restaurant i Oslo. Min kone og jeg, har vært faste kunder i mange år, og Mr. india, Mantra blir bare bedre og bedre for hvert år. Signaturrettenevaktelbryst og dåhjort overgår alt hva andre Indiske restauranter kan levere. Og det sier mye, for det er få andre byer med like mange gode indiske restauranter. Topp mat og utsøkte vinanbefalinger av ypperste klasse. Vi gleder oss allerede til neste gang.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, r0yerlingf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, presentasjon, service og atmosfære. Nærmere perfekt kommer man ikke

Ord blir overflødig.

Dato for besøk: november 2018
Takk, gurosoelbergm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018

Kom hit helt uanmeldt, men selv om det var en helt vanlig onsdagskveld så var det ganske så fullt. Men det var ikke noe problem; vi fikk et bord, og nydelig mat. Jeg bestilte medium krydret, men hadde det ikke vørt for det eminente husets IPA-øl hadde jeg fått problemer.....

Nydelig mat, gunstig priset, dog litt støyende, men det er jo slikt som følger med når mange mennesker skal spise og skravle samtidig.

For ikke å glemme; Svært hjelpsomme og hyggelige servitører, som attpåtil snakket flytende norsk. Pluss for det!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, SA_Travel_MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

 

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.