Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og god atmosfære”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

MANTRA by Mr India
Vurdert som nr. 28 av 1 571 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 32
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Spiste tandoori lam og min venn spiste fasan-retten. Begge var fornøyde. Servitøren var oppmerksom og ofte i nærheten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 256barney
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

158162 av 1 112 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018

Vi fikk lett bord uten å ha reservert, selv om det var mange besøkende. Vi spiste hver vår signaturrett, som var dåhjort og vaktelbryst. To gode retter med veldig mørt og delikat kjøtt. Veldig sympatisk at sausene serveres for seg. Vaktelkjøtttet med sausen er mildere og kanskje mer velsmakende, men det er vel opp til hver enkelt.
Uansett veldig god mat med original innpakning.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Companion816417
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Vi var der midt i uken uten å bestill bord, så vi måtte vente litt i baren, men ikke mer enn 10 minutter.

Vi spiste "the Journey", en 5-retters middag som via 4 forretter leder til en hovedrett. Det var en vellykket kombinasjon som lot meg prøve noen nye retter og smaker.

Rettene ble servert i et passende tempo, så vi var svært fornøyde med en koselig middag her.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, arjaneinbu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

En indisk resturant med en fin atmosfære. Fremstår som godt besøkt, men mulig å få plass ved tilfeldig oppmøte. Maten var nydelig og personalet var svært hyggelig. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, mbakkom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Dette er vår favorittrestaurant i Oslo.
Mat, vin og service er bare fantastisk. Gleder meg allerede til neste gang.
Hilsen Anka og Roy

Dato for besøk: november 2018
Takk, royfurre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

 

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.