“Nydelig mat og god atmosfære”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

MANTRA by Mr India
Kjøkken: Indisk
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Spiste tandoori lam og min venn spiste fasan-retten. Begge var fornøyde. Servitøren var oppmerksom og ofte i nærheten.

Takk, 256barney

Anmeldt 15. november 2018

Vi fikk lett bord uten å ha reservert, selv om det var mange besøkende. Vi spiste hver vår signaturrett, som var dåhjort og vaktelbryst. To gode retter med veldig mørt og delikat kjøtt. Veldig sympatisk at sausene serveres for seg. Vaktelkjøtttet med sausen er mildere og kanskje mer velsmakende, men det er vel opp til hver enkelt.
Uansett veldig god mat med original innpakning.

Takk, Companion816417
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Vi var der midt i uken uten å bestill bord, så vi måtte vente litt i baren, men ikke mer enn 10 minutter.

Vi spiste "the Journey", en 5-retters middag som via 4 forretter leder til en hovedrett. Det var en vellykket kombinasjon som lot meg prøve noen nye retter og smaker.

Rettene ble servert i et passende tempo, så vi var svært fornøyde med en koselig middag her.

1  Takk, arjaneinbu
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

En indisk resturant med en fin atmosfære. Fremstår som godt besøkt, men mulig å få plass ved tilfeldig oppmøte. Maten var nydelig og personalet var svært hyggelig. Anbefales.

2  Takk, mbakkom
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Dette er vår favorittrestaurant i Oslo.
Mat, vin og service er bare fantastisk. Gleder meg allerede til neste gang.
Hilsen Anka og Roy

Takk, royfurre

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!