Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

MANTRA by Mr India
Vurdert som nr. 28 av 1 571 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 32
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

God opplevelse fra start til slutt! Mye som fristet på menyen men vi landa på to kyllingretter og en med dåhjort, alt smakte nydelig! Neste gang vil jeg prøve smaksmenyen deres på 5 eller 6 sammensatte retter. Vi fikk god service, og anbefalinger på vin og mat. Fint interiør og koselig atmosfære drar også opp. Hit kommer jeg snart igjen, anbefales!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 102martines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

154158 av 1 112 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte bord til kl 20.15 og viste at dette ville bli en bra opplevelse. Har hvert her ved flere anledninger og vet at maten er god her. Vi er veldig fornøyd med mat, servitør, vin og det hele. Maten er også denne gangen meget god. Men når du har spist 3 retter og ikke er ferdig med desserten før de bare kommer og legger regningen forran deg, det syns jeg ikke hører til et slikt sted, så kommer betalingsautomater også etter en liten stund. Hvis det er begrenset tid syns jeg kunden må gjøres oppmerksom på dette. Dette trakk hele opplevelsen veldig ned.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, idaselvaer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat. Veldig hyggelig personale. Flott sted. Anbefales på det sterkeste. Sentralt i Oslo. Kommer tilbake neste gang vi er i byen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 917_ysteinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. november 2018

Større plass gjør at de får plass til flere gjester. Den intime atmosfæren forsvinner ikke, og maten er god.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Petter J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Spiste tandoori lam og min venn spiste fasan-retten. Begge var fornøyde. Servitøren var oppmerksom og ofte i nærheten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 256barney
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

 

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.