Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt fantastisk”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

MANTRA by Mr India
Vurdert som nr. 19 av 1 589 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 23 - USD 37
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

God service, god stemning, fine lokaler og fantastisk mat. Jeg vil virkelig anbefale Mantra videre til alle og enhver.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, ghovde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 052)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

115119 av 1 052 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019

God service, god mat, grei pris.

Maten er velsmakende og spennende presentert. 5/6-retters meny anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, uphillbattle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og service,vært her flere ganger med familie og venner.Eneste som de kan bedre,at alle ved bordet får spist ferdig føre tallerker tas bort,sa i fra og det ble respektert.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Cille_carlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vi er gla i indisk mat og valgte Mantra en fredagskveld. Vi hadde ikke bestilt, men var heldige og fikk plass . Maten var kjempe god og betjening var behagelige og viste god service. Kan anbefales

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 677sveinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Vi lette etter en god indisk restaurant i Oslo, og valget falt på Mantra. Lokalet var svært stemningsfullt, og vi ble møtt av en nydelig krydret lukt straks vi kom inn døren. Det var gjester ved nesten alle bordene - som regel alltid et vitne om en god restaurant. Til forrett delte vi en lammerett som smakte fortreffelig, og var perfekt porsjonert til å pirre smaksløkene og ikke mette for mye. Til hovedrett bestilte vi to varianter av curry som begge var breddfulle av smak, behagelig sterke, og gjorde seg ypperlig med nydelig naanbrød til. Til dessert bestilte vi et utvalg av is og sorbeter - smakene passet godt sammen, og var svært tilfredsstillende. Eneste jeg kan trekke litt på er muligens at prisene kan være litt stive, men igjen - man får det man betaler for, og både mat, lokale og personale var veldig bra. Absolutt en restaurant jeg vil anbefale videre. Hit vil vi tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, idahefte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

 

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din