Hei maten her var veldig god, veldig gide nanbrød, servicen var topp og vi koste oss i fine lokaler.
136–140 av 1 112 anmeldelser
Endelig har fått riktig smak av indisk mat, den er smakfull med god utvalg av vin..
Jeg har lyst å besøke restaurant igjen. De har kjempe god service.
Bestilte lam (Panch Phoron Tikka) og en vegetarrett (Kabuli Chana Masala) og begge var perfekt tilberedt. Maten kom raskt, selv med en god del gjester i restauranten. Personalet var hyggelige og hjelpsomme. Alt i alt et meget tilfredsstillende besøk på Mantra i Dronningens gate.
Valgte 5-retters meny, ikke noe var direkte dårlig, men det var slettes ikke noe WOW heller. Hovedretten: chicken Tikka var rett og slett skuffende.
Vi bestilte 26 | Dakkhin Shikari Tikka (Sør-India)
Dåhjort, yoghurtmarinade med kokos, sennepsfrø, karriblader og vår ‘Dakkhini’-masala.
Venison, yogurt marinade with coconut, mustard seeds, curry leaves and our ‘Dakkhini’-masala.
Allergen: mi, mu | Spice level min. 2 | Kr.295