Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Himla god mat! Vi spiste”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

MANTRA by Mr India
Vurdert som nr. 20 av 1 540 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 24 - USD 39
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Himla god mat!
Vi spiste tre ulike retter, alle hadde utsøkt smak og god styrkegrad. De ansatte hadde svært god service. Vi prøver å teste ulike indiske restauranter i Oslo, men dette er en av de beste opplevelsene til nå. Det er greie priser, (250kr for hovedrett) maten kommer fort, og Nan brøda er svært smakfulle, i tilegg er atmosfæren og gata veldig koselig. Et annet pluss er at restauranten er kort vei fra Oslo S.
Verdt et besøk hvis du er i Oslo og ønsker en god indisk matopplevelse .

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, ceciliel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 067)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 1 067 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Flott plass og god mat. Kanskje litt i dyreste laget, men dette er den beste indiske jeg har vært borte i.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, kariyndestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Flott innredet restaurant og et hyggelig personale. På toppen fikk vi servert utsøkt tradisjonell indisk mat med tilpasset vin.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, kenstaale
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Noe av det bedre av matopplevelser vi har vært på! Helt fantastisk indisk, god mat og drinker, god service.

Anbefaler å prøve blåmuggost-naan, du kommer ikke til å angre!

Vi hadde flaks og fikk bord, men anbefaler å bestille, her er det veldig populært og ofte fullt, av god grunn! Dette vil du ikke gå glipp av :-)

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, kgressberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Kjempehyggelig familiedrevet sted! God service, koselig atmosfære og ikke minst kjempegod mat! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, v_rinnk2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

 

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din