Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

MANTRA by Mr India
Vurdert som nr. 22 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 21 - USD 33
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. juli 2021

Nydelig mat. Vi bestilte alle ulike retter som var velsmakende. Dessverre var noe av lammekjøttet tørt og får derfor ikke full pott. Veldig koselig og flott lokale og atmosfære.

Dato for besøk: juli 2021
3  Takk, Gjest736
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 093)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 1 093 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Mitt tredje besøk her og de skuffer aldri. Fantastiske smaker i hyggelig atmosfære. Første gang vi hadde med barna, men blir sikkert ikke siste gang. Om de hadde fått lov så ville de sikkert ha slikket tallerken ren. En av de aller beste indiske jeg vet om.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Bigmc1977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

Endelig!!! Etter en landgang pause kunne vi endelig besøke Mantra sammen med venner. Vi bad Sanjiv sette sammen en allsidig meny for oss, og det ble en strålende kveld fra første til siste bit. Gleder meg til neste besøk!!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Road00428086537
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2021

Nydelig indisk mat i koselige omgivelser. God service og maten kom ganske raskt etter at vi hadde bestilt! Er du glad i indisk mat er dette stedet!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 401kjerstik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. februar 2021 via mobile enheter

Prøvde denne for første gang - det blir ikke siste. Den beste indiske maten jeg har spist i Oslo. Anbefaler kylling tandoori - retten.

Dato for besøk: februar 2021
2  Takk, 313hannan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

 

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.