“En strålende opplevelse for våre venner !”
Anmeldelse av MANTRA by Mr India

God for: Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. januar 2024

Tusen takk for at dere gjorde besøket på Mantra til en strålende opplevelse for våre venner Eva og Nils:-). De ble tatt meget godt hånd om, og maten var utsøkt på alle måter. Morsomt å kunne trygt anbefale Matra til alle våre venner som setter pris p indisk mat av ypperste klasse.

Vi har allerede reservert bord hos dere om noen uker, og det stor-gleder vi oss til:-).

Ha en fortsatt flott dag!

Mvh

Tor Erik

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Road00428086537

Anmeldt 5. desember 2023 via mobile enheter

Kjempegod mat og behagelig tilværelse. Musikken var behagelig. Det tok litt tid å få maten, men det var verdt det. Kommer tilbake hit igjen!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Live M
Anmeldt 4. november 2023 via mobile enheter

Har aldri opplevd at man bestiller papadums og får 2x små papadums for 55 kr! Mange indiske steder får man dette gratis mens man venter, og hvis man betaler får man en god del. Dette opplevdes ganske gjerrig og ikke verdt pengene. Selve maten var god, men kyllingkjøttet var litt senete i den ene retten. Vi ble også spurt 4 ganger totalt (av forskjellige servitører) om de skulle rydde bort maten, før vi var ferdig å spise. Dette opplevdes masete og som om de ville frigjøre bordet vårt raskest mulig. Ellers god mat.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Hege J
Anmeldt 12. oktober 2023

Nydelig atmosfære, rask og hyggelig service, gode anbefalinger undervegs.
Dette stedet anbefales. Husk å bestille bord, var der torsdag mellom 1715 og 1830 og restauranten var full. Veldig imponert over starters.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Berit B
Anmeldt 11. oktober 2023

Vi var 14 stk som var på jobbtur i Oslo. Jeg trodde jeg hadde bestilt bordet, men reservasjonen hadde ikke gått gjennom. Da jeg fant ut av det, var den bare en time til vi hadde avtalt å være der - jeg ringte i desperasjon, og han som tok telefonen var både hjelpsom og imøtekommende. Til tross for at de var ganske fullbooket klarte han å trylle frem et bord til oss.

Da vi ankom en time senere var rerstauranten, som forespeilet, stappfull! Det tok en del tid å få ut drikkemenyer, og for folk å få noe å drikke. Men dette var i tillegg det eneste minuset denne kvelden.
Vi bestilte en delemeny, og vi angret ikke!

Det dukket opp den ene deilige retten etter den andre. Vi spiser mye indisk når vi er ute og reiser, og dette var definitivt en høydare! Masse spennende smaker og nye retter med kule vrier på. Anbefales på det sterkeste å ta en av disse menyene for å maksimere utbytte av opplevelsen.
Betjeningen var blide og serviceinnstilte hele kvelden - og kom gode anbefalinger på både vin og cocktails.

Toppen av kransekaka var et stort utvalg i indisk øl, og superdigge cocktails!
Vi kommer gjerne tilbake her!

Dato for besøk: september 2023
Takk, 310trudep

Reisende som så på MANTRA by Mr India, så også på

Har du vært i MANTRA by Mr India? Del dine erfaringer!