“Vårt stamsted i Oslo”
Anmeldelse av Lorry

Lorry
Prisklasse: kr 1 439 - kr 4 209
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Kulturinstitusjonen Lorry er en av Oslos mest populære og mytomspunne restauranter. Kjent for velsmakende og tradisjonelle retter servert i generøse porsjoner. Restauranten har en bred norsk og internasjonal meny, og er i dag et begrep i hovedstaden med sine to etasjer hvor alle vegger, tak og trapper er tapetsert med kunst. Lorry appellerer til en bred målgruppe, folk fra øst og vest, ung og gammel, politikere, næringslivsfolk, journalister, skuespillere, forfattere, kunstnere, kulturpersonligheter og mange, mange andre.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Veldig trivelig sted å spise en bedre lunch eller bare nyte noe godt i glasset. Perfekt uteserverin med hyggelig betjening og god mat. Stort utvalg av øl. Rask servering av maten

1  Takk, JornXO

Anmeldt 2. august 2020

Etterlengtet tur ut for å spise god mat og litt vin/øl ble en svært lite hyggelig opplevelse.
Da vi endelig kom inn og fikk bord tok det 1 time før kelneren kom til vårt bord for å ta bestilling på drikke. Nabobordet ventet 30 min fra bestilling av drikke til de fikk servering.
Når en av oss ønsket seg litt enkel nattmat, fikk han bestilt seg en løksuppe. 30 min etterpå måte vi etterlyse den, og fikk til svar at den hadde han glemt..
Vi fikk oss mat etterhvert som smakte godt men du verden for en langtekkelig forestilling denne kvelden ble.
Trodde korona perioden skulle gitt inspirasjon til å vise høyere grad av service og initiativ, men ikke i dette tilfellet.
Blir nok lenge til neste runde der.

1  Takk, frankeJ8524BU
Anmeldt 21. juli 2020

Middag hos Lorry Søndag kveld. Skagen salat til forrett. Hovedrett indrefilet med gratinerte poteter.
God mat og ok service fra kelnerne.

Takk, Vidar J
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Vi var ute for å treffe hyggelige venner for noe å drikke og litt mat. Været var varmt og fint så vi satt ute. De har et rikelig utvalg av øl både på fat og flaske (ca 200 forskjellige merker). Jeg spiste fish and chips, meget bra. Betjeningen er hyggelig og imøtekommende. Anbefales herved.

2  Takk, joningvel
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Maten var overraskende god. Hadde forventet litt mer standard mat men den var helt i topp klasse. Det som trekker ned er dårlige vin anbefalinger som var svært dårlig match med maten, det er støyete og når vi spurte om å bytte bord så sa de OK og at de skulle se men vi hørte aldri noe mer.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Stian H

Reisende som så på Lorry, så også på

Har du vært i Lorry? Del dine erfaringer!