Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mølje middag i høy klasse”
Anmeldelse av Lofoten Fiskerestaurant

Lofoten Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 132 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 41
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: På Lofoten Fiskerestaurant er det kvalitet, service og fagkunnskap som gjelder. Ferske råvarer av beste kvalitet presenteres i en maritim meny med høy internasjonal standard. Restauranten ytterst på Aker Brygge skifter meny 7-8 ganger i året, slik at de til enhver tid kan tilby det beste havet har å by på av fisk, skjell og skalldyr. Kjøkkenfilosofien på Lofoten er å lage rustikke og smakfulle fisk- og skalldyrretter som forfører ganen og metter maven. Januar-mars: Kokt torsk, lever og rogn. Flybåren fra Lofoten. April-september: Sommermeny, 200 sitteplasser ute med fantastisk fjordutsikt. Oktober-desember: Lutefisk.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Senvinters er høysesong på Lofoten etter min mening. Her serveres mølje så fersk og velsmakende så man skulke tro man var hjemme hos en fiskerkone i Kabelvåg. Store porsjoner fisk, lever og rogn. Veldig godt. Anbefales hver vinter.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 1 234 anmeldelser

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Trudde det kanskje var litt turist aktig. Men opplevelsen og serveringen er absolutt å anbefale. Og en rett så imponerende vin kart

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 998j_rgena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018

Min mann spiste kveite,konsistensen minnet ikke om fersk kveite,den var bløt og hadde en vond lukt. Selv spiste jeg lutefisk som skulle ha to serveringer. Satt lenge og ventet(20)min. Ingen kelner kom,måtte tilkalle henne og det skule vel være unødvendig da jeg mener hun skulle ha fulgt med siden det skulle serveres to ganger. Da hun kom til bordet og jeg spurte om det ikke var to serveringer, spør hun noen uhøflig <skal du ha mere > Skal tilføye at fisken smakte bra. Kvelden ble forøvrig berget med en nydelig dessert,presskaffe og cognac Albert....med en meget hyggelig kelner. Første og siste gang jeg er på Lofoten fiskerestaurant.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, karinoh2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnB3658, Daglig leder på Lofoten Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Hej karinoh2018,
Så tråkigt att vi inte klarade att leva upp till dina förväntningar!
Vår kveite är färsk så detta låter inte alls som kveiten vi vanligtvis serverar?
Så hyggligt att höra att lutfisken fall i smaken och att desserten var nydelig.
Tar punkterna du nämner upp med service teamet så vi kan förbättra oss!
Ha en fin dag vidare,
Med vänlig hälsning,
Ann Bergström
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Vi feiret bursdag og fikk tildelt et privat rom med peiseffekt på ene veggen, og egen utgang til kanalen. Det ble servert sprudlende bobler i baren først. Vi spiste en treretters middag. Lysing er ikke ofte man finner på menyen, perfekt kokt og dandert med blåskjell og ristede røkte nøtter og en utrolig god saus. Det ble servert rieslingvin til maten. Desserten ble dobbel, først en fromasj med hvit sjokolade, etterpå ostekake. Alle gjestene var strålende fornøyde!

Dato for besøk: september 2018
Takk, sveinatlea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Det er noen år siden jeg var her sist, og det blir mange før jeg kommer igjen, hvis noen gang. Vi spiste en meny bestående av fiskesuppe, som var grei nok, men luken, og en hovedrett av fisk som ikke var noe å skryte av. Skrekkelig kaffe.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Vivan R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnB3658, Daglig leder på Lofoten Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Hej Vivan R,
Tusen tack för din tillbakamedling, det är det som gör oss bättre på det vi gör.
Jag ska genast ta din feedback vidare med köket och önskar dig en fin dag vidare.
Med vänlig hälsning
Ann Bergström
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lofoten Fiskerestaurant, så også på

 

Har du vært i Lofoten Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din