Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ikke imponert”
Anmeldelse av Lofoten Fiskerestaurant

Lofoten Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 129 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 44
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: På Lofoten Fiskerestaurant er det kvalitet, service og fagkunnskap som gjelder. Ferske råvarer av beste kvalitet presenteres i en maritim meny med høy internasjonal standard. Restauranten ytterst på Aker Brygge skifter meny 7-8 ganger i året, slik at de til enhver tid kan tilby det beste havet har å by på av fisk, skjell og skalldyr. Kjøkkenfilosofien på Lofoten er å lage rustikke og smakfulle fisk- og skalldyrretter som forfører ganen og metter maven. Januar-mars: Kokt torsk, lever og rogn. Flybåren fra Lofoten. April-september: Sommermeny, 200 sitteplasser ute med fantastisk fjordutsikt. Oktober-desember: Lutefisk.
Anmeldt 10. august 2020

har vært her før. For flere år siden. Det har ikke blitt bedre. En veldig sur hovmester ødela førsteinntrykket. En veldig hyggelig servitør rettet opp i det. Han var veldig på. Maten var ok. Er vokst opp med fisk. Fisken var riktig stekt. Men det var en saus i bunnen som ødela litt av smaken. Servere Kveite i en dyp tallerken er sikkert inn. Men vanskelig å spise. Fisk bør serveres på en flat tallerken. Alt i alt en middels matopplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Trond L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 1 240 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Vi spiste en fire retters satt meny med laks, fiskesuppe, lysing og panacotta til dessert. Alle rettene var super gode, men det var litt forlite servitører på jobb tror jeg. De ansatte som var der var mest opptatt av å gjøre klar til neste dag, og brydde seg mindre om oss som spiste. Det bør være enkelt å yte litt service, men de klarte de altså ikke. Servitørene gjør kokkene en stor urett med å trekke ned opplevelsen av den gode maten.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, KjellStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Vi bestilte Chef menu med vinpakke. Maten var fantastisk med masse gode smaker. Alt var ferskt og perfekt laget. Servicen var utmerket. Vinen passet meget godt til hver rett. Anbefaler denne restauranten på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Dhanushi F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Naborestauranten (Olivia) var full, derfor dro vi innom Lofoten for å få i oss mat før vi skulle på en konsert like ved. Det er vi glade for. Servicen var av ypperste klasse, maten likeså. Vi var ikke kledd for en såpass fin restaurant (for Lofoten ser nok ut som stedet for litt mer spesielle anledninger), men det føltes helt naturlig da vi ble tatt så godt i mot og behandlet på måten vi gjorde. Det virker som at både kokker og servitører på Lofoten yter litt ekstra (dessuten kan de jobben sin og forstår rollen sin svært godt), derfor er en matbit på Lofoten verdt hver krone (for det er heller ikke spesielt dyrt her, nivået tatt i betrakning og sammenlignet med restauranter i samme sjanger).

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, olemj2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Lofoten leverer alltid og alle de gangene vi har besøkt dette stedet har vi fått både veldig god mat og service. Kommer alltid tilbake igjen og anbefaler til de sol liker smakfull godt laget mat og god service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Solaskinner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lofoten Fiskerestaurant, så også på

 

Har du vært i Lofoten Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din