“For en skuffelse”

Vurdert som nr. 141 av 2 069 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 500 - kr 1 200
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Skandinavisk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: På Lofoten Fiskerestaurant er det kvalitet, service og fagkunnskap som gjelder. Ferske råvarer av beste kvalitet presenteres i en maritim meny med høy internasjonal standard. Restauranten ytterst på Aker Brygge skifter meny 7-8 ganger i året, slik at de til enhver tid kan tilby det beste havet har å by på av fisk, skjell og skalldyr. Kjøkkenfilosofien på Lofoten er å lage rustikke og smakfulle fisk- og skalldyrretter som forfører ganen og metter maven. Januar-mars: Kokt torsk, lever og rogn. Flybåren fra Lofoten. April-september: Sommermeny, 200 sitteplasser ute med fantastisk fjordutsikt. Oktober-desember: Lutefisk.
Anmeldt 18. april 2024

Vi var innom en kveld for en bedre middag. Det var ikke noe imponerende, desverre. Hovedrett smakte ingenting og var ikke bra presentert.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, 78marina40
Gianmaria Pisapia, Daglig leder på Lofoten Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2024

Hei, 78marina40!
Takk for din tilbakemelding.
Det er synd å høre at maten ikke falte i smak. Håper inderlig at deres servitør fikk beskjed om deres opplevelse av mat slik at den kunne videreformidles til kjøkkenet.
Vi setter alltid pris på konstruktive tilbakemeldinger som hjelper oss å gjøre en bedre jobb.
Ønsker deg en fin dag :)

Anmeldt 16. mars 2024 via mobile enheter

Fin restaurant, med ypperlig plassering på Aker Brygge. Hyggelig betjening og koselig atmosfære. Var der som del av en gruppe på ca 14 personer hvor alle spiste de samme tre rettene. Mulig jeg er litt bortskjemt med god hjemmelaget sjømat, men maten på Lofoten Fiskerestaurant var ingen høydare for min del. Sjømat kan smake vesentlig bedre enn dette. En av de andre jeg har snakket med i ettertid beskrev maten som pyton. Mitt største problem med restauranten er imidlertid at jeg må ha blitt matforgiftet der. I etterkant har jeg nemlig funnet ut at minst fire av oss ble spysyke på samme tid, og det vi har til felles er maten på Lofoten Fiskerestaurant. Jeg ringte og varslet restauranten om det, og ble bedt om å sende de en epost i tillegg til at jeg fikk en beklagelse. Det er jo greit, men konferansen og flyturen jeg gikk glipp av pga dette vil jeg jo aldri få tilbake. I det hele tatt en kjempetrist opplevelse som skulle vært en fin happening for oss og utenlandske gjester. Det skal veldig mye til for at jeg drar tilbake til denne plassen igjen.

2  Takk, Ctrl-shift-del
Gianmaria Pisapia, Daglig leder på Lofoten Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2024

Hei, Ctrl-shift-del, og takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager at deres opplevelse ikke var på nivå med forventningene, og ikke ga plass for mer smak.

Det er trist å høre at flere av dere ble syke. Må samtidig også peke på at det er flere andre gjester som hadde akkurat samme mat som dere den dagen, men som ikke har kommet med tilbakemelding om mulig matforgiftning.

Dette gjør selvfølgelig ikke deres opplevelse noe bedre, og vi har tatt kontakt med våre leverandører for å etterlyse saken.
Jeg ble informert om at du ringte, og ventet på din e-post, men siden den ikke kom, har jeg henvendt meg til kontaktperson på selskapet deres. Har dessverre foreløpig ikke ennå mottatt en tilbakemelding på min henvendelse.

Jeg beklager igjen for den dårlige opplevelsen, og for at du gikk glipp av en etterlengt flytur/konferanse.

Anmeldt 12. mars 2024

Her har dere litt å gå på.
Hyggelig mottagelse og trivelig kelner. Vi spiste skrei. Fisken smakte ingenting... den manglet salt og på runde to badet fisken i vann på tallerkenen. Her har det gått fort i svingene. Forøvrig måtte vi vente veldig lenge etter at vi ba om mer.
Pavlovaen til dessert var steinhard marengs og uten eggekrem.
Vi har vært her flere ganger tidligere, ble skuffet over maten denne gangen.

• Atmosfære
Takk, Torunn G
Gianmaria Pisapia, Daglig leder på Lofoten Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2024

Hei, Torunn!
Takk for din tilbakemelding.
Det er trist å høre at maten ikke levde opp til forventningene deres, spesielt siden dere har besøkt oss flere ganger tidligere.
Vi skal gjøre bedre, og satser på stor fornøyelsen ved deres neste besøk.
Ønsker deg en strålende dag.

Anmeldt 4. mars 2024

Hyggelig mottagelse og trivelig kelner. Vi spiste skrei. Lite lever og rogn, fisken manglet salt. Vanskelig å få kontakt med kelneren. Vi måtte vente lenge etter at vi ba om mer. Vi tre damene fra nord har vært her flere ganger tidligere, ble skuffet over maten denne gangen.

1  Takk, Anne-Gunn Steen R
Gianmaria Pisapia, Daglig leder på Lofoten Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2024

Hei, annegunnsteenr2021!
Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at deres besøk denne gangen ikke levde opp til forventingene.
Når det gjelder salt, vil bare legge merke på at skreien tar i snitt lengre tid enn de vanlige rettene å lages, og det er uheldig at den blir uspiselig hvis saltnivå oppleves for høyt. Retten må da sendes tilbake og lages på nytt, noe som skaper enda lengre ventetid. Derimot, salter man mindre fisken, er det mulig for selve gjesten å justere saltnivå hvis den oppleves for lavt.
Dette gjør selvfølgelig ikke deres opplevelse noe bedre, men når det dreier seg om tradisjonelle retter, så kommer det alltid til å være vanskelig å finne tyngdepunktet for å treffe gjestenes smak.
Vi skal gjøre bedre neste gang :)

Anmeldt 22. februar 2024

Bordet var bestilt til kl 19 og var dekket og klart når vi kom. Servitøren som hadde bordet snakket engelsk svært fort og med vanskelig diksjon. Store problemer med kommunikasjonen, men han var tålmodig og serviceinstilt og alt løste seg med bestilling etc. Dette er en norsk fiskerestaurant, og vi var samlet for å spise skrei, lever og rogn. Vi forventet en stor matopplevelse, men ble skuffet. Skreien var overkokt og for lite salt, og saltbøssen på bordet var tom. Det hjalp ikke med lever over fisken da leveren også manglet salt og smakte tran. Den anbefalte vinen var god, desserten holdt mål. Vi spiser skrei hvert år både hjemme og ute, men dette var den dårligste skreiopplevelsen vi har hatt.
Vi vil ikke anbefale venner eller andre å besøke Restaurant Lofoten for å spise skrei.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, Dag L
Gianmaria Pisapia, Daglig leder på Lofoten Fiskerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2024

Hei, 483dagl, og takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager at matopplevelsen ikke levde opp til deres forventninger.
Jeg skal ta din tilbakemelding videre til kjøkkenet, og vi skal gjøre bedre neste gang.
Ønsker deg en fin dag videre.

Reisende som så på Lofoten Fiskerestaurant, så også på

Har du vært i Lofoten Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!