Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig betjening!”
Anmeldelse av Sagene Lunsjbar

Sagene Lunsjbar
Vurdert som nr. 379 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Uteservering
Beskrivelse: Det gule huset i Maridalsveien 153 ble oppført på midten av 1800-tallet. Siden den gang har det vært dansehall, kinosal, restaurant, kafé og til slutt "brun bule" før total restaureringen begynte vinteren 2005/2006. Sagene Lunsjbar var da oppført på Byantikvarens gule liste over verneverdige bygninger. Sagene Lunsjbar ble gjenåpnet onsdag 22. februar 2007 med tidsriktige detaljer og har nå etablert seg som en uformell og hverdagslig bydelskafé som passer for alle og enhver. Sagene Lunsjbar fremstår i dag som et lyst og trivelig samlingspunkt på Sagene - en tradisjonsrik og populær bydelskafé med en hverdagslig meny i uformelle omgivelser.
Anmeldt 11. november 2018

Vi prøvde 2 av hamburgerne og karbonade med speilegg, og kjøttet var veldig saftig og godt. Tallerknene ble pent anrettet. Koselig interiør og atmosfære! Vi bestilte dessert - is, sorbet og eplekake. Vi kommer gjerne tilbake for hamburgerne - spesielt Sageneburgeren - men vi kommer nok ikke til å bestille dessert igjen. Servicen var rask i første halvdel av måltidet, men ble veldig treg i forbindelse med desserten. Men stedet gav absolutt mersmak!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GroWo, Daglig leder på Sagene Lunsjbar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019

Tusen takk, Ingeborg. Hyggelig med fin og saklig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (140)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 140 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Lokale er koselig, litt gammeldags og hyggelig innredning. Det er alltid folk, men ok med plass. Maten er vellaget, ikke mange retter men bra nok for en enkelt dag. Det er bra sted for å ta bare et glass også. Jeg ønsket et glass vin og spurte betjening om hvor lenge flasken hadde vært åpen. Jeg har tidligere fått vin med dårlig smak. Hun svarte at det var en stund siden men at hun ikke ville åpne en flaske for å gi meg et glass. Hun tilføyet at vinne var sikkert bra nok siden de hadde stort forbruk av vin. Hvis det er riktig hvorfor ville ikke åpne en flaske for meg?
Et glass vin er dyrt nok. Det er dumt å betale for dårlig kvalitet. For meg er dette dårlig sørvice og dårlig behandling av kunder.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, r0maca
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære og god service. Sagene Lunchbar var opprinnelig et av de "bruneste" kafeene i Oslo, men er i dag noe helt annet. Lokalene er restaurert og koselige. Det er også mulighet til å bare ta en pils. De har uteplass og lokaler for utleie i 2 etg.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Astrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Fin for alle behov! Jeg spiser lavkarbo, og ønsket burger! De laget en salat med burger på! Det var helt fantastisk!
De er vennlige, god service, lokal sagene-øl og ganske hyggelig totalt!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, sandraskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Har hørt om Sagene Lunsjbar så når min mor og jeg var på Nøstebarn i nærheten dro jeg henne med hit. Vi var fornøyd begge to, men hadde ikke vært verdt en omtur for å si det slik.

God burger og tilbehør, men hadde foretrukket fries eller lignende framfor de salte småpotetene som ble servert til.

Det var rimelig fullt når vi var der, så støynivået var høyt. Noe rart med akustikken eller for det kjentes unormalt bråkete.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, gunn_maganda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sagene Lunsjbar, så også på

 

Har du vært i Sagene Lunsjbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din