Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Evigvarende bydelscafe ”
Anmeldelse av Sagene Lunsjbar

Sagene Lunsjbar
Vurdert som nr. 377 av 1 571 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Uteservering
Beskrivelse: Det gule huset i Maridalsveien 153 ble oppført på midten av 1800-tallet. Siden den gang har det vært dansehall, kinosal, restaurant, kafé og til slutt "brun bule" før total restaureringen begynte vinteren 2005/2006. Sagene Lunsjbar var da oppført på Byantikvarens gule liste over verneverdige bygninger. Sagene Lunsjbar ble gjenåpnet onsdag 22. februar 2007 med tidsriktige detaljer og har nå etablert seg som en uformell og hverdagslig bydelskafé som passer for alle og enhver. Sagene Lunsjbar fremstår i dag som et lyst og trivelig samlingspunkt på Sagene - en tradisjonsrik og populær bydelskafé med en hverdagslig meny i uformelle omgivelser.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Sagene lunsjbar ble veldig hyggelig den etter at sjappa ble bygd opp på nytt for en del år siden. God uformell norsk mat med gjerne en øl til. Hyggelig at stedet forblir. Jeg stikker innom flere ganger jeg.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 146 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018

Vi prøvde 2 av hamburgerne og karbonade med speilegg, og kjøttet var veldig saftig og godt. Tallerknene ble pent anrettet. Koselig interiør og atmosfære! Vi bestilte dessert - is, sorbet og eplekake. Vi kommer gjerne tilbake for hamburgerne - spesielt Sageneburgeren - men vi kommer nok ikke til å bestille dessert igjen. Servicen var rask i første halvdel av måltidet, men ble veldig treg i forbindelse med desserten. Men stedet gav absolutt mersmak!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GroWo, Daglig leder på Sagene Lunsjbar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019

Tusen takk, Ingeborg. Hyggelig med fin og saklig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Lokale er koselig, litt gammeldags og hyggelig innredning. Det er alltid folk, men ok med plass. Maten er vellaget, ikke mange retter men bra nok for en enkelt dag. Det er bra sted for å ta bare et glass også. Jeg ønsket et glass vin og spurte betjening om hvor lenge flasken hadde vært åpen. Jeg har tidligere fått vin med dårlig smak. Hun svarte at det var en stund siden men at hun ikke ville åpne en flaske for å gi meg et glass. Hun tilføyet at vinne var sikkert bra nok siden de hadde stort forbruk av vin. Hvis det er riktig hvorfor ville ikke åpne en flaske for meg?
Et glass vin er dyrt nok. Det er dumt å betale for dårlig kvalitet. For meg er dette dårlig sørvice og dårlig behandling av kunder.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, r0maca
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære og god service. Sagene Lunchbar var opprinnelig et av de "bruneste" kafeene i Oslo, men er i dag noe helt annet. Lokalene er restaurert og koselige. Det er også mulighet til å bare ta en pils. De har uteplass og lokaler for utleie i 2 etg.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Astrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Fin for alle behov! Jeg spiser lavkarbo, og ønsket burger! De laget en salat med burger på! Det var helt fantastisk!
De er vennlige, god service, lokal sagene-øl og ganske hyggelig totalt!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, sandraskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sagene Lunsjbar, så også på

 

Har du vært i Sagene Lunsjbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.