Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig tapas!”

Delicatessen Grunerløkka
Vurdert som nr. 92 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 22
Kjøkken: Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 17. desember 2018

Her får du virkelig smakt på deilig spansk tapas! intim og koselig tapas restaurant på Nedre løkka. Det meste på menyen er godt, og er du usikker så får du god hjelp av servitøren. Jeg ville anbefalt å booke bord hvis du skal hit en lørdags kveld.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, GrimTrim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benjamin B, Kundeansvarlig på Delicatessen Grunerløkka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hei!
Takk for den fine tilbakemeldingen <3
Vi håper på et besøk i nær fremtid.

Hjertelig velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (507)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 507 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Vi ble ikke skuffet når vi først fikk et bord. Gode drinker og helt super mat!
Skulle selvfølgelig ønske at det ble brukt ferske, norske reker istedenfor kongereker. Det er jo som regel klasseforskjell på slike råvarer. Ellers var alt sammen helt topp.

Ingen bordbestilling, noe som gjorde at man måtte vente litt. Fullt hus relativt tidlig på en lørdag. Betjeningen var kjempeflink til å håndtere oss som kom innom, midt i et fullt lokale. De kjørte venteliste, og oppdatere oss med omtrentlig ventetid.

Anbefaler lett dette stedet.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 113lttr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Benjamin B, Kundeansvarlig på Delicatessen Grunerløkka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018
Google-oversetting

<3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018

Vi valgte å gå ut og spise lunsj, og kombinere det med et jobbmøte.
Ble ønsket velkommen av en hyggelig servitør, og ble anvist et bra bord ved vinduet. Det er kule lokaler, og vanligvis er det mye folk her. Litt stille ved lunsjtider, men det tok seg opp etter hvert. Det ble en Serrano-salat med brød til. Veldig godt! Dette er jo et tradisjonelt Tapas-sted, så de kan lage Spansk salat. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 992eirikp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fikk servert fantastisk tapas i koselig intimt restaurantmiljø. Flott beliggenhet på Løkka og god service. Her kommer jeg tilbake neste gang jeg besøker Oslo.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 82charlottef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

Drop inn på hverdag kveld. Fullt kl 18, men fikk bord innen 15. min ved å vente litt i baren. Hyggelig betjening ! Vi fikk tildelt det minste bord til 4 som jeg har opplevd når man skal spise. Vi startet med skinke, ost og en øl. Det smakte godt, stemningen var god i et fullsatt lokale med voldsom akustikk. Så bestilte vi våre tapas og utrolig nok klarte kelneren å få balansert alt inn på bordet ! Det gikk bra, med små asjetter og god orden. Scampi kom stekt med skall, vi håpet vi skulle få gambas pil-pil. Nydelige blåskjell. Godt brød, og rettene ellers hadde god kvalitet og smakte godt. Skinke, ost og i gj.snitt to tapas retter pr person + poteter, var tilstekkelig for oss. En flaske rød, litt mere øl og det ble 750 p.p inkl tips. Helt greit, men vi gikk videre for å finne et sted vi kunne føre samtaler.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Rolf P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Delicatessen Grunerløkka, så også på

 

Har du vært i Delicatessen Grunerløkka? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din