“Skuffende.”

Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende. Små retter i forhold til prisen. Hadde bord kl21, og når vi fikk maten og så at dette ble alt for lite mat, fikk vi beskjed om at kjøkkenet stengte kl22 og det var ikke mulig å bestille flere retter. Kunne lett gjort oss oppmerksomme på at kjøkkenet stengte, og vi ville sittet igjen med noe bedre inntrykk. Styr unna!

1  Takk, 140rogerw
AnnaNorderhaug, Markedsføring på Delicatessen Grünerløkka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Roger og takk for tilbakemelding.

Det er leit å høre at dere ikke fikk tydeligere beskjed om kjøkkenets åpningstider og mengden dere bestilte.

Vi setter alltid pris på konstruktiv kritikk, tar den til etterretning og håper virkelig at du gir oss sjansen til å rette opp inntrykket ved en annen anledning.

Velkommen tilbake :)

Anmeldt 14. juli 2020

Lite intimt sted, bra service, greie priser men ofte lang kø om sommeren, spist der flere ganger og like fornløyd hver gang

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, TrineLise70

Hei Trine og takk for fin tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at du koser deg hos oss!

Håper å se deg igjen snart :)

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Ventet altfor lenge på middels tapas. Svært skuffende. Dårlig reklame for noe som skal være "så bra". Til den prisen forventer man seg en opplevelse

1  Takk, 630christera

Hei Christer og takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at opplevelsen ikke stod til forventningene.

Send oss gjerne en mail på grunerlokka@delicatessen.no så hører vi gjerne mer om det.
Og kanskje vi kan rette opp inntrykket.

Håper å høre fra deg :)

Anmeldt 6. juli 2020

Fin beliggenhet nederst på Grünerløkka. God stemning og gode tapas. Kanskje ikke akkurat noen overraskelser på menyen, men forutsigbart og velsmakende. Vennlig of effektiv betjening. Matbestilling via mobiltelefon er jo ikke helt optimalt, men fungerer jo. Fornuftige priser. Hit kommer jeg tilbake!

1  Takk, BarumErik

Tusen takk for anbefaling!

Vi har både gamle klassikere på menyen, men skifter også ut deler av menyen med sesongen. Så neste gang du besøker oss finner du forhåpentlig noe uforutsigbart ;)

Håper det ikke blir lenge til :)

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Maten er deilig, koselig lokale.
Noe trangt og litt dyrt. Men atmosfæren er upåklagelig. Med et pa tapas retter til for vegetarianere på menyer blir det full pott herifra.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, A184UAmarias

Hei Maria og takk for hyggelig tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at du koste deg hos oss. Vi tilbyr flere vegetariske retter på menyen vår, men jeg tar tilbakemeldingen din til etterrettning.

Håper vi ses igjen snart :)

Reisende som så på Delicatessen Grünerløkka, så også på

Har du vært i Delicatessen Grünerløkka? Del dine erfaringer!