“Bestilt bord for 4 (3 voksne og 1 barn) i forkant”

Delicatessen Grünerløkka
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 23. september 2020

Selv om maten var grei ble opplevelsen vår ødelagt da vi fikk tildelt bord som passer for 2. Da vannglass og karaffel kom på bordet var det egentlig ikke plass til mer. Vi hadde bestilt 8 tapasretter samt 3 glass til de voksne og limonade til barnet. Da maten kom på bordet ba vi om å få et bord i tillegg, da det ikke var plass til mat, glass samt 4 asjetter. Fikk da til svar at det ikke var mulig! Resultatet var at vi måtte sette vannglassene og karaffel ned på gulvet, for i hele tatt klare å å forsyne oss og spise maten. Det var mange bord ledige den tiden vi var der. Lite oppmerksomme kelnere også. Man betaler jo i forkant. Angrer på at vi i det hele tatt ga tips. Skuffende service! Kommer nok ikke tilbake dit.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, irenesH8601YY

Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Vi var her en tirsdags ettermiddag og fikk bord utenfor. Kjempe hyggelig folk som jobber der, men veldig skuffende mat. Dette er tapas uten kjærlighet og vilje som er trist og smakløst. Det virker som at det er oppvarmet og ferdiglaget. Skuffende og anbefales ikke!!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, OSLovik
AnnaNorderhaug, Markedsføring på Delicatessen Grünerløkka, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at opplevelsen ikke stod til forventningene. Vi lager all maten fra bunnen av så dette var virkelig leit å høre.

Send oss gjerne en mail på grunerlokka@delicatessen.no så hører vi gjerne mer om det.
Og kanskje vi kan rette opp inntrykket.

Håper vi hører fra deg :)

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og tre barn som fikk fantastisk mat. Rask og god service, og appen fungerte flott slik at man kunne bestille inn mer ved behov. Anbefaler å bestille bord da det blir fullt.

1  Takk, 583sindrem

Hei Sindre og takk for fantastisk tilbakemelding.

Det gleder oss virkelig å lese at dere koste dere hos oss.

Håper å se dere igjen snart :)

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord på forhånd en søndags kveld i juli. Det var mange som ble avvist den tiden vi var der fordi dem ikke hadde bestilt bord. Anbefaler å bestille bord på det sterkeste.
Hyggelig mottakelse av hovmester. Man bestiller og betaler maten ved hjelp av smarttelefonen. Dette fungerte helt fint. Drikke kom raskt på bordet. Det tok litt tid før maten kom, men den smakte veldig bra. Prisnivået er litt høyere enn hva vi hadde forventet med tanke på mengde mat.

Takk, VacationOslo

Takk for fin tilbakemelding.

Hyggelig å høre at du hadde en fin opplevelse hos oss.

Velkommen igjen ;)

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende. Små retter i forhold til prisen. Hadde bord kl21, og når vi fikk maten og så at dette ble alt for lite mat, fikk vi beskjed om at kjøkkenet stengte kl22 og det var ikke mulig å bestille flere retter. Kunne lett gjort oss oppmerksomme på at kjøkkenet stengte, og vi ville sittet igjen med noe bedre inntrykk. Styr unna!

1  Takk, 140rogerw

Hei Roger og takk for tilbakemelding.

Det er leit å høre at dere ikke fikk tydeligere beskjed om kjøkkenets åpningstider og mengden dere bestilte.

Vi setter alltid pris på konstruktiv kritikk, tar den til etterretning og håper virkelig at du gir oss sjansen til å rette opp inntrykket ved en annen anledning.

Velkommen tilbake :)

Reisende som så på Delicatessen Grünerløkka, så også på

Har du vært i Delicatessen Grünerløkka? Del dine erfaringer!