Hvis du skal på Delicatessen er Grünerløkka det beste stedet å dra. Jeg har vært på flere av Delicatessens restauranter i Oslo og omegn, men Grünerløkka scorer best på både mat og stemning. Det er likevel noen ulemper som trekker totalopplevelsen ned. Det er et hyggelig lokale og med mange gjester blir det fort god stemning. Det er likevel veldig små bord og det gjør at alt blir ganske trangt og stappet på bordet. Det hadde vært bedre med litt bedre plass. Da vi var på besøk måtte vi vente ganske lenge på maten, noe som var en ulempe siden vi måtte gi fra oss bordet etter 2,5 timer (som man skulle tro var nok, men når vi måtte vente lenge på maten så ble det plutselig ikke så god tid på å spise som man skulle ønske). Maten var god, og vi kan spesielt anbefale kjøttbollene, pimientos de padron, brød og aioli og manchego. De grønne bønnene var ikke særlig gode, noe som var en skuffelse siden det vanligvis pleier å være veldig godt. De har forskjellige varianter av sangria som er et pluss. Det hadde også vært koseligere med en ordentlig meny og ikke kun digital bestilling. Alt i alt er det god tapas på Delicatessen, men de hadde nok ikke hatt vondt av å fornye seg selv og menyen fra tid til annen. De bærer preg av å ha eksistert lenge og lever nok litt for godt på de laurbærbladene. Maten er god, men den kunne vært enda bedre, og det burde nesten også være forventet fra en restaurant som Delicatessen.