“Positivt overrasket”

Prisklasse: USD 50 - USD 50
Kjøkken: Sushi
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Alex Sushi ligger i grenselandet mellom tradisjon og utvikling, kvalitet og kreativitet. Stedet satser på kvalitetsråvarer og søker kunnskap fra hele verden om tilberedning og servering av sushi. Alex Sushi ligger i Cort Adelers gate, ikke langt fra Solli plass og Slottet. Take-away fra kl. 16.15. Særegent og eksklusivt lukket lokale kan leies ut til kick-off, møte eller fest.
Anmeldt 14. januar 2019

Jeg ble veldig positivt overrasket over dette stedet. Dette er nok den beste sushien jeg har smakt, god vin og bra service hele veien. Det gjør det også ekstra spesielt å sitte rundt bordet mens maten lages i god atmosfære. Alt i alt en veldig bra kveld med god mat. Kommer garantert tilbake hit!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, TravelerM88

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Er man glad i sushi og er i Oslo er valget lett. Siden ufattelig mange år er dette fortsatt vår favoritt . Råvarer ,presentasjon ,service og miljø skårer alltid full pott. Vi syns at det er value for money for maten men aningens høyt prisnivå på vinlisten. Når det er sagt er vinlisten fenomenalt bra. Bestill plass på forhand og da i baren .

Dato for besøk: november 2018
Takk, karin i
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Kjempeflott service av en meget dyktig kelner. Vi valgte sort meny og maten smakte fortreffelig sammen med en anbefalt hvitvin.
Vi koste oss stort!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Geir F
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Alex var kjempe bra før, men har virkelig tapt seg både i mat og service. Snerpete mottagelse med dame i døren som påsto vi ikke hadde spesifisert at vi ville ha bord fremfor å sitte i sushi baren, noe som var lett å motbevise.. Tempura salaten funket, men yellowtailen var vel ikke en gang yellowtail. Vinen var god, og det er det eneste positive med hele besøket. Dit skal vi ikke igjen, og det er sund da det pleide være en favoritt.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, mamasant
Anmeldt 25. oktober 2018

Vi ble møtt av hyggelig kelner som tok jakkene våre og viste oss til bordet.
Menyen var oversiktlig og fin.
Fantastisk service, kom til og med og fylte vann i glasset før det var tomt!

Maten var suveren! Maten ble laget 2 meter unna oss, og vi fikk jo dermed se hva andre bestilte og ble med det fristet til å dra tilbake for å prøve andre menyer!

ANBEFALES!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, ceciliesj

Reisende som så på Alex Sushi, så også på

Har du vært i Alex Sushi? Del dine erfaringer!