Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekstraordinær sushi opplevelse”
Anmeldelse av Alex Sushi

Alex Sushi
Vurdert som nr. 43 av 1 553 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 52 - USD 52
Kjøkken: Sushi
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Alex Sushi ligger i grenselandet mellom tradisjon og utvikling, kvalitet og kreativitet. Stedet satser på kvalitetsråvarer og søker kunnskap fra hele verden om tilberedning og servering av sushi. Alex Sushi ligger i Cort Adelers gate, ikke langt fra Solli plass og Slottet. Take-away fra kl. 16.15. Særegent og eksklusivt lukket lokale kan leies ut til kick-off, møte eller fest.
Anmeldt 22. september 2021 via mobile enheter

Utrolig flott sted. Sushi på det aller beste. Flott interiør og service. Mest sannsynlig et av Oslos beste steder for sushi. Utmerkede råvarer (torsk, tunfisk, hummer, laks etc) og den blir laget mens du venter. Du kan også se kokkene lage maten din. Prisene er høye og dette er ikke et sted du drar til ofte, likefullt kan jeg ikke annet enn anbefale. Kvalitet i alle ledd!

Dato for besøk: september 2021
Takk, kimnil80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 202)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 1 202 anmeldelser

Anmeldt 7. juni 2021

Alex leverer igjen og igjen og igjen! Har du enda ikke vært her, så book et bord eller Norges beste take away sushi!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Aja H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Maten var utrolig god og nydelig anrettet. Virkelig en klasse for seg selv. Fint sted og koselig atmosfære er det også.
En stund siden sist, så på tide igjen. Gleder meg allerede:)

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stig E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2020

Dette handler om take away. Hvilken sushi-anretning vi fikk!! Så store og så fantastisk utvalg, inkludert sashimi. Nydelig anrettet, som et kunstverk i seg selv i delikate, sorte esker med magneter i lokket. Smakene var helt i ypperste klasse. Jeg tror ikke jeg har smakt bedre sushi siden jeg spiste på et lite krypinn av et sted ved det gamle fiskemarkedet i Tokyo i 2018. Ja, det koster, men hvilken smaks- og kvalitetsopplevelse!!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tor W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2020

Vi ble tatt hyggelig i mot da vi kom. Kelneren var raskt på plass. Bestilling ble gitt og vinen var raskt i glasse.
Vi bestilte en av menyene. Og det angrer vi ikke på. Det startet med suppe, så en meget god hummer servert i et frityrstekt, svært godt skjell. Det ble fulgt opp med sashimi og bare fortsatte.
Et herlig måltid. Skal noe trekkes, så er det prising av vin. De tar seg godt betalt for den.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Matglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alex Sushi, så også på

 

Har du vært i Alex Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.