“nothing fishy here”

Alex Sushi
Kjøkken: Sushi
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Alex Sushi ligger i grenselandet mellom tradisjon og utvikling, kvalitet og kreativitet. Stedet satser på kvalitetsråvarer og søker kunnskap fra hele verden om tilberedning og servering av sushi. Alex Sushi ligger i Cort Adelers gate, ikke langt fra Solli plass og Slottet. Take-away fra kl. 16.15. Særegent og eksklusivt lukket lokale kan leies ut til kick-off, møte eller fest.
Anmeldt 17. januar 2024

Alex Sushi leverer mat av aller høyeste kvalitet. Det er alltid en glede å sitte ved sushi-baren, der man kan nyte ikke bare de utsøkte smakene, men også den interaktive opplevelsen av å se på sushikokkene i aksjon.

Vinutvalget er imponerende, og det gir en ekstra dimensjon til måltidet. Selv om prisene kan være i den høyere enden, er det absolutt verdt det, spesielt når man ønsker å markere en spesiell anledning eller unne seg en festmåltid av høy kvalitet.

Vi besøker Alex Sushi så ofte vi kan, da stedet virkelig leverer en enestående sushiopplevelse som vi ikke finner maken til andre steder. Det er et sted som vi setter pris på og som vi gjerne kommer tilbake til for å nyte maten av høyeste kvalitet.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, foodanddrinkoslo

Anmeldt 30. desember 2023 via mobile enheter

Dette var en god opplevelse. Bord og meny var bestilt på forhånd. Det var morsomt å se kokken lage sushi og rettene våre kom i tur og orden. Kelneren gjorde en fin jobb med valg av vin og å informere om rettene vi spiste. SLT i alt en trivelig kveld

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Kircat
Anmeldt 12. november 2023

Nydelig sushi til litt for høy pris. Vi bestilte rød og svart meny. God vin, riesling. Flotte lokaler. Kul musikk, men ALTFOR høyt volum! Det var vanskelig å føre en samtale og det var vanskelig å høre hva kelneren sa. Det syntes både 25 åringen og 50 åringen. Dette trakk opplevelsen betydelig ned, på denne kvelden som var ment å være en hyggelig bursdagsfeiring.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Bente B
Anmeldt 5. september 2023 via mobile enheter

Helt utrolig god opplevelse. Vi bestilte omakase og red menu og delte på, samt en nydelig flaske hvitvin. Servitøren tok oss skikkelig gjennom hvert steg i menyene, og det var ikke en smak eller bit vi var misfornøyde med. Alt var helt fantastisk, og gav virkelig mersmak! Vi kommer definitivt tilbake, med glede🤩

Dato for besøk: september 2023
Takk, Ingela S
Anmeldt 13. august 2023

Jeg og mannen min hadde en fantastisk aften på Alex Sushi. God service, god atmosfære, og kjempegod mat som nytes til det fulle. Etter min mening har Alex Sushi et eget konsept når det kommer til sushi, og er således et viktig bidrag til Oslo`s sushi-tilbud. Uten de på kartet hadde Oslo hatt et fattigsligere tilbud. Maten er en opplevelse for smakssansene som står oss nær, så vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: august 2023
Takk, Roam28605044411

Reisende som så på Alex Sushi, så også på

Har du vært i Alex Sushi? Del dine erfaringer!