Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Min opplevelse”
Anmeldelse av Gate of India

Gate of India
Vurdert som nr. 265 av 1 570 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 49 - USD 219
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Nydelig Mat og service . Ekte indisk Smaak I Maten og hyygelig atmosphære
Anbefalt stedet beste I oslo. H

Dato for besøk: november 2018
Takk, Avon S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 145 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Valgte å gå til Gate of India etter mye skryt, men det var en stor skuffelse.

Vi bestilte 6 retter, og i forhold til den prisen de tar pr rett forventer jeg litt mer enn 100gr kjøtt pr curry. Det hjelper heller ikke å gi konstruktiv tilbakemelding til kelner for han svarer med at det er ikke så mye han kan gjøre med det, han bare jobber her. (What???) Hvem andre skal man si ifra til da? Mannen på gata?

Det var første og siste gang jeg dro hit!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, FAHIQB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2018

Dette var en kveld tidlig i uken, og til min store overraskelse så var det veldig fullt så jeg var glad for at jeg hadde bestilt bord på forhånd. Jeg synes interiøret er veldig tungt og lite pent, men så lenge maten er så god og autentisk som den er så kommer jeg tilbake! Litt treg servering før vi fikk bestilt maten, men så gikk det raskt og effektivt.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat og bra service der er også barnevennlig vi har vært der 2 ganger og vi har vært fornøyd begge gangene

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 632lukasg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Koselig sted opp ei bratt trapp i Majorstukrysset. Store lokaler inne og hyggelig personale. Skulle bare ønske litt mer grønnsaker sammen med kjøttet på Tandoori-rettene.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Reidunsola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Gate of India, så også på

 

Har du vært i Gate of India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.