Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag med kolleger”
Anmeldelse av Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 175 av 1 593 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Privat middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 12. desember 2018

Vi var 6 kolleger som hadde en julemiddag på mandags kveld. Ikke veldig fullt og vi fikk rask service med bestilling av drikke.
Vi bestillte forskjellige forretter , alle var ok uten å være noe spesiellt.
Til hovedrett valgte vi også forskjellige retter, igjen var kvalitet ok, bortsett fra den ene hvor den bakte poteten var kald og ikke ferdigstekt.
Så kom katastrofen, til dessert bestilte noen riskrem og i den ene var det ett glasskår !
Heldigvis gikk det bra uten at han skar seg eller svelget det.
Personalet tok bra tak i saken og tilbød oss fratrekk på regningen, men vi satt jo igjen med en dårlig opplevelse allikevel.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, Pjenker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnS496, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei Pjenker.
Takk for din tilbakemelding. Til tross for at vi denne gangen ikke klarte å innfri etter våre krav til kvalitet er det slike tilbakemeldinger som gjør at vi stadig kan forbedre oss. Når det er sagt så er det synd at vi ikke klarte å gi dere den optimale matopplevelsen da dere var på besøk hos oss. At en av dere fikk en glassbit i riskremen på slutten av måltidet skal ikke skje!! Håper at dere har tatt kontakt med restauranten slik at vi har fått muligheten til å rette opp i dette. Hvis ikke så gjør gjerne dette!


Med vennlig hilsen
Linn G. Sørensen
Driftssjef


Med vennlig hilsen
Linn G. Sørensen
Driftssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 891)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

96100 av 1 891 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

God mat, hurtig service og god stemning. Vi spiste fiskesuppe og burger, og alt var veldig godt.
En fin opplevelse på en lørdag ettermiddag, vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, r_ostgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ToneL253, Leder  på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Herlig, r_ostgard. Takk for 5 stjerner og ikke minst at du tok deg tiden til å gi oss en flott tilbakemelding. Sees snart igjen. Louise:-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Har her sammen 8 kollegaer, for å feire julebord. De hadde heldigvis startet med sin julemeny, og det er jeg veldig glad for.

Jeg bestilte en tradisjonell juletallerken, men ribbe. Den var fantstisk. Sprøstekt svor og godt tilbehør, er aldri feil. De andre bestilte rakfisk og lutefisk, og de var like fornøyde som meg.

Her er det store lokaler, så ikke nøl med å legge inn en bestilling til ditt eget julebord.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 719alexanderh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnS496, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei.
Tusen takk for flott anmeldelse og anbefaling av Louise Restaurant og Bar. Vi er veldige glade for at dere fikk anledning til å spise våre tradisjonelle julemat retter og at det falt i smak.
Håper du får anledning til å besøke oss igjen snart. Kommer du før jul får du prøve vår benfrie lutefisk som er ny fra i år og fått mye bra tilbakemeldinger på.

Velkommen skal du være.

Med vennlig hilsen
Linn G. Sørensen, driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018

Folkelig og hyggelig restaurant med maritimt preg sentralt på Aker Brygge. Utmerket sted for julebord. Variert meny. Svært hyggelig personale. Bra og oppmerksom service.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knut Dag H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnS496, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei Knut Dag H.
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding og 4 bobler etter ditt besøk på Louise. Gleder oss at dere hadde en flott aften med både smakfullt måltid og god service. Restauranten er stor og tar både store og små julebord. Håper dere får anledning til å komme tilbake i år eller vurdere oss igjen neste år.

Velkommen skal dere være.

Hilsen
Linn G. Sørensen, driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Skal innledningsvis si at dette er et flott og imponerende lokale. Når jeg skal beskrive mitt inntrykk som gjest i restauranten så er det lite som trekker i noen retning. Ingenting er dårlig, men det er heller ikke mye som trekker opp fra det man kan forvente. Man blir OK mottatt og vist til bordet, det kommer en OK meny og man blir servert OK mat. Tror nok at det ville vært en bedre opplevelse på en fin sommerdag ute på terrassen, uten jeg tror maten hadde vært bedre av den grunn. Konklusjon, et OK sted, men litt kjedelig.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnS496, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei Tore L.
Takk for din ærlige tilbakemelding etter at du besøkte Louise. Din opplevelse av oss en vinter/høst dag er viktig for oss å bli bedre. At vi ikke klarer å leverer totalopplevelsen er selvsagt ikke det vi ønsker å forbinde oss med, men her har vi noe å tilstrebe. Enda mer fokus på høstkos, fyr i peisen og høstlige smakfulle retter for videre planlegging. På sommeren har har vi helt klart den beste lokasjonen for et fantastisk besøk hvor stemning og fisk og skalldyr er i fokus.
Håper du gir oss en ny sjans på nyåret når være blir litt varmere slik at vi kan vise deg at vi kan bedre enn 3 bobler.

Velkommen skal du være.

Med vennlig hilsen
Linn G. Sørensen, driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

 
 

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din