“Stilig sted”

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 245 av 2 112 Restauranter i Oslo
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 12. desember 2018

Har spist på dette restaurant noen ganger og blir like fornøyd hver gang med maten og servering. Stedet har også god atmosfære og design.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Bernard N
LinnS496, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei Bernard.
Takk for din flotte anmeldelse og full score. Hyggelig at dere satte pris på vår meny og service samt lokale nok en gang.

Velkommen tilbake til Louise snart igjen.

Linn G. Sørensen, Driftsleder

Anmeldt 12. desember 2018

Vi var 6 kolleger som hadde en julemiddag på mandags kveld. Ikke veldig fullt og vi fikk rask service med bestilling av drikke.
Vi bestillte forskjellige forretter , alle var ok uten å være noe spesiellt.
Til hovedrett valgte vi også forskjellige retter, igjen var kvalitet ok, bortsett fra den ene hvor den bakte poteten var kald og ikke ferdigstekt.
Så kom katastrofen, til dessert bestilte noen riskrem og i den ene var det ett glasskår !
Heldigvis gikk det bra uten at han skar seg eller svelget det.
Personalet tok bra tak i saken og tilbød oss fratrekk på regningen, men vi satt jo igjen med en dårlig opplevelse allikevel.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Pjenker

Hei Pjenker.
Takk for din tilbakemelding. Til tross for at vi denne gangen ikke klarte å innfri etter våre krav til kvalitet er det slike tilbakemeldinger som gjør at vi stadig kan forbedre oss. Når det er sagt så er det synd at vi ikke klarte å gi dere den optimale matopplevelsen da dere var på besøk hos oss. At en av dere fikk en glassbit i riskremen på slutten av måltidet skal ikke skje!! Håper at dere har tatt kontakt med restauranten slik at vi har fått muligheten til å rette opp i dette. Hvis ikke så gjør gjerne dette!

Linn G. Sørensen
Driftssjef

Linn G. Sørensen
Driftssjef

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

God mat, hurtig service og god stemning. Vi spiste fiskesuppe og burger, og alt var veldig godt.
En fin opplevelse på en lørdag ettermiddag, vi kommer gjerne igjen.

Takk, r_ostgard
ToneL253, Leder  på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Herlig, r_ostgard. Takk for 5 stjerner og ikke minst at du tok deg tiden til å gi oss en flott tilbakemelding. Sees snart igjen. Louise:-)

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Har her sammen 8 kollegaer, for å feire julebord. De hadde heldigvis startet med sin julemeny, og det er jeg veldig glad for.

Jeg bestilte en tradisjonell juletallerken, men ribbe. Den var fantstisk. Sprøstekt svor og godt tilbehør, er aldri feil. De andre bestilte rakfisk og lutefisk, og de var like fornøyde som meg.

Her er det store lokaler, så ikke nøl med å legge inn en bestilling til ditt eget julebord.

Takk, 719alexanderh
LinnS496, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei.
Tusen takk for flott anmeldelse og anbefaling av Louise Restaurant og Bar. Vi er veldige glade for at dere fikk anledning til å spise våre tradisjonelle julemat retter og at det falt i smak.
Håper du får anledning til å besøke oss igjen snart. Kommer du før jul får du prøve vår benfrie lutefisk som er ny fra i år og fått mye bra tilbakemeldinger på.

Velkommen skal du være.

Linn G. Sørensen, driftsleder

Anmeldt 9. november 2018

Folkelig og hyggelig restaurant med maritimt preg sentralt på Aker Brygge. Utmerket sted for julebord. Variert meny. Svært hyggelig personale. Bra og oppmerksom service.

Takk, Knut H

Hei Knut Dag H.
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding og 4 bobler etter ditt besøk på Louise. Gleder oss at dere hadde en flott aften med både smakfullt måltid og god service. Restauranten er stor og tar både store og små julebord. Håper dere får anledning til å komme tilbake i år eller vurdere oss igjen neste år.

Velkommen skal dere være.

Hilsen
Linn G. Sørensen, driftsleder

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!