Først: Vi er to par som kort før jul alltid går ut sammen og koser oss. De siste par år på Louise. Vanligvis vanskelig å få bord rett før jul her, denne gangen virket restauranten halvfull. Hva er skjedd?
Så benyttet man sparetriks nr 1: Bestilt drink var nesten bare is - da spares de dyre dråpene - ikke positiv start!
Noen hadde lutefisk, én spiste pinnekjøtt: Utrolig overpriset - DYRT, selv om det var med påfyll (man dropper forretten).
Lutefiskspiserne var helt klart ikke helt fornøyd. Tross reklame om at deres lutefisk var kåret som Nr 2 ifjor - så var den tydeligvis ikke veldug bra. Dels for slapp og dels for våt, og ikke helt topp på smak. Det bør den være til en pris oppunder kr 600 pr snute. Pinnekjøttet likeså. Vel mye slintrer og fett (Ja jeg vet fett lager smak - men alt med måte) Trøsten var at det bare var å bestille mer, men også her var smaken litt kjedelig, sikkert noe som "alle synes er bra nok" - men uten den særegne og deilige pinnekjøttsmaken.
KONKLUSJONER:
1:Neste jul lager vi dette privat - og går ut på restaurant og spiser noe annet (fordi man lager mye bedre hjemme, og fordi dette blir overpriset mange steder)
2: Vi går ikke på Louise.