Var her for første gang sist uke i forbindelse med en bursdagsmiddag. Ventet i nesten 40 min på drikken. Når servitøren til slutt kom med drikken presterte servitøren å velte drinkene på brettet (4stk) i nakken på min mann. Servitøren ble selvsagt ganske satt ut, men ikke så mye som en unnskyldning kom ut. Dette kan selvsagt skje den beste. Men det som sjokkerer meg er hvordan dette ble håndtert. Daglig leder/hovmester ble overhodet ikke berørt av det som skjedde, knapt en beklagelse kom, enda vedkommende sto der i våt dressjakke og våt skjorte.
Vi måtte nærmest stå å diskutere i 30 min før hovmester gikk med på å tilby seg å gi oss renseskjema. Og ingen ytterligere kompensasjon ble tilbydt. Enda vi hadde hele kvelden foran oss med middag for en større gruppe. Det sjokkerer meg at det er så lite service i ryggmargen, spesielt fra ledelsen sin side.
Hovmesters ord var følgende: "dere kan godt sende en mail å forklare hendelsen, deretter kan vi invitere dere tilbake og få en kompensasjon. Det er ikke noe vits i at vi gjør noe med dette nå, opplevelsen er jo allerede ødelagt". Hallo? Da har du virkelig misforstått og er i feil bransje.. Etter å brukt nesten en time på å stå å diskutere med den håpløse hovmesteren, fikk vi en ny servitør til bordet vårt, som het Tom. Han kom bort med et glimt i øyet, og sa at de to som hadde fått sølt på seg skulle få dekket hovedretten sin. Og at målet hans var å sørge for at vi gikk derifra fornøyde ikveld. Og det gjorde han! Takket være Tom ble denne kvelden litt bedre, all kudos til ham. Men denne lederen har ingenting her å gjøre. Aldri opplevd lignende dårlig håndtering. Jeg kommer ikke til å dra hit igjen, eller anbefale noen å gjøre det.