“Ikke vært et besøk”

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 236 av 2 078 Restauranter i Oslo
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 9. juni 2019

Den dårligste servicen vi noen gang har fått. Vi ble totalt ignorert etter å ha fått servert vinen vi hadde bestilt. Det var tydeligvis andre gjester kvelden 6. juni som var viktigere. Høydepunktet var fyrverkeriet som "fiffen" sendte i lufta senere på kvelden i havnebassenget utenfor. Den ansvarlige for kveldens servering (sjefen som han sa) manglet totalt kundebehandling og var regelrett uhøflig. Har vært her en gang tidligere og vi fikk en middelmådig hamburger.Til slutt: Jeg ber de ansatte om å ta en titt på felles toalettet. Her satt jeg fast i gulvet....... av urin!
Her kommer vi ikke tilbake!

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, Osloinnbygger
ToneL253, Daglig leder på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2019

Hei, Osloinnbygger. Her har vi tydeligivis ikke levert, så fint om du vil sende meg en mail tin tone@matogdrikkegruppen.no så jeg kan vite mer om hva som skjedde denne kvelden. Tone Langbach, CEO

Anmeldt 6. juni 2019

Beliggenheten er topp, restauranten tydelig populær - kanskje ikke behov for å anstrenge seg? Vi fikk minimal oppmerksomhet, måtte be om drikke og ble ikke spurt om vi ville ha påfyll. Kaffen vi var lovet, måtte vi minne om da servitøren tilfeldigvis var i nærheten et øyeblikk. Maten var helt ordinær. Restauranten var helt full, og med for lire betjening. Og for høyt støynivå. Med så mange tilstede kunne lydanlegget med fordel vært skrudd av eller dempet. Går nok andre steder neste gang!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Ingrid S

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi pris på. Vi jobber hele tiden for å bli bedre og da er slike svar viktig.

Anmeldt 24. mai 2019

Var her for første gang sist uke i forbindelse med en bursdagsmiddag. Ventet i nesten 40 min på drikken. Når servitøren til slutt kom med drikken presterte servitøren å velte drinkene på brettet (4stk) i nakken på min mann. Servitøren ble selvsagt ganske satt ut, men ikke så mye som en unnskyldning kom ut. Dette kan selvsagt skje den beste. Men det som sjokkerer meg er hvordan dette ble håndtert. Daglig leder/hovmester ble overhodet ikke berørt av det som skjedde, knapt en beklagelse kom, enda vedkommende sto der i våt dressjakke og våt skjorte.
Vi måtte nærmest stå å diskutere i 30 min før hovmester gikk med på å tilby seg å gi oss renseskjema. Og ingen ytterligere kompensasjon ble tilbydt. Enda vi hadde hele kvelden foran oss med middag for en større gruppe. Det sjokkerer meg at det er så lite service i ryggmargen, spesielt fra ledelsen sin side.
Hovmesters ord var følgende: "dere kan godt sende en mail å forklare hendelsen, deretter kan vi invitere dere tilbake og få en kompensasjon. Det er ikke noe vits i at vi gjør noe med dette nå, opplevelsen er jo allerede ødelagt". Hallo? Da har du virkelig misforstått og er i feil bransje.. Etter å brukt nesten en time på å stå å diskutere med den håpløse hovmesteren, fikk vi en ny servitør til bordet vårt, som het Tom. Han kom bort med et glimt i øyet, og sa at de to som hadde fått sølt på seg skulle få dekket hovedretten sin. Og at målet hans var å sørge for at vi gikk derifra fornøyde ikveld. Og det gjorde han! Takket være Tom ble denne kvelden litt bedre, all kudos til ham. Men denne lederen har ingenting her å gjøre. Aldri opplevd lignende dårlig håndtering. Jeg kommer ikke til å dra hit igjen, eller anbefale noen å gjøre det.

1  Takk, Benedicte M
ToneL253, Daglig leder på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2019

Hei, Benedicte. Jeg hadde blitt veldig glad om du ville sende meg en mail til tone@matogdrikkegruppen.no så jeg kan lære mer om denne dagen. VI har helt klart ikke levert og da er det vikitg for meg å se hva vi kan gjøre. Tone Langbach, CEO

Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Fin plassering på Aker Brygge. Vi spiste lunsj og var 3 personer som koste oss. Bestilte fiskesuppe, Sandwich med biff og Ferske reker på brød med aioli. Hyggelig betjening.

1  Takk, benttte

Herlig, benttte. Vi koser oss også når gjestene våre trives:-)

Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

Jeg har nå vært der to ganger. En kveld på byn og 17.mai. Det er et populært og gøy sted, men mye dårlig og treig service.

Første gangen hadde vi bestilt bord til 20 personer. Vi fikk 11 stoler og måtte finne resten selv. Solid.

På 17.mai hadde vi forhåndsbestilt mat og øl til 12 personer. Fra klokken 11 hadde vi bord. De presterte å levere maten til 3 av oss 30 minutter etter de andre hadde fått mat, rundt 12:30. Ølen vi hadde forhåndsbestilt til 12 kom 12:20. Hva er poenget med å forhåndsbestille om de ikke har kontroll og oversikt over hva som er bestilt?

Hyggelig betjening, men ufattelig treigt og ustrukturert. Her er det stort rom for forbedring.

1  Takk, foodloverrrrr100

Takk for veldig konkret tilbakemelding, det gir oss masse å ta tak i. Håper resten av 17mai ble en fest:-) Send meg gjerne en mail til tone@matogdrikkegruppen.no om du har mer å fortelle m den dagen. Tone Langbach, CEO

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!