Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“40 års bursdag”
Anmeldelse av Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 180 av 1 596 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Privat middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Maten var helt grusomt. Vi bestilte skalldyrsfat til 850kr. Det var en kvart hummer, to små krabbe klær, en kreps og 15 reker. Så var det noen få blåskjell ved siden av. Smakte ingenting bortsett fra fløte. Venninnen min bestilte reker. Fikk beskjed av personell at de ikke var ferske. De lignet på de first price rekene jeg barn i fryseren. Vinen og vannet var varmt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Marevje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Marevje,

Vi beklager på det sterkeste at du hadde en slik opplevelse hos oss. Sånn skal det absolutt ikke være. Tusen takk for at du tar deg tiden til å gi oss tilbakemelding, sånn at vi kan gjøre noe med det. Send gjerne en mail til restaurantsjefen vår lisa@restaurantlouise.no. Så håper vi at du vil gi oss en ny sjanse til å gjøre det opp for den ufine opplevelsen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 910)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 1 910 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Vin kom ikke til maten. Måltidet var nesten ferdig og vi hadde sagt fra 4 ganger hvorav en inne i restsuranten.
Bestikket kom heller ikke sammen med maten og vi måtte si ifra flere ganger for å få Bestikket. En av rettene ble kald før Bestikket kom.
Maten var god.
Vi klaget og fikk tilbud om dessert og kaffe, men mente at måltidet ikke kunne reddes av dette. Da fikk vi refundert maten

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, johnolavv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Johan Olav V,

Jeg beklager den dårlige opplevelsen du har hatt hos oss, sånn skal det absolutt ikke være. Tusen takk for at du sier ifra, slik at vi kan forbedre oss. Send gjerne en mail til restaurantsjefen vår lisa@restaurantlouise.no. Så håper jeg du vil gi oss en ny sjanse til å vise at vi kan bedre enn så :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Dette var et hyggelig sted! Gode rekesmørbrød, hyggelig uterestaurant på Aker brygge. Lokalene inne er smakfulle. Små,men rene toaletter. Vi kommer gjerne igjen. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Khm,

Tusen takk for hyggelig tilbakemeldingen :D Dere er alltid velkommne tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Hovedretten var grei nok til prisen, men både dessert (pannacotta) og drinken (Pornstar Martini)dårlig.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, thomasab97
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Thomas,

Jeg beklager jeg på det sterkeste at desserten og drinken ikke levde opp til forventningene. Tusen takk for tilbakemeldingen din. Dette skal vi absolutt ta med oss videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Vi leide en Chambré separee for 23 personer på en hektisk fredag kveld, og fikk en dedikert servitør som fulgte oss opp og lot aldri et vinglass gå tomt i løpet av kvelden. Maten var god og stemningen i lokalet var bra, men det var uten tvil Wael (servitøren) som stjal showet. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ferozrup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Foodgod,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder meg å høre at dere hadde en fin aften. Jeg skal la Wael vite at dere var fornøyd med servicen :D Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

 
 

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din