Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men...”
Anmeldelse av Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 174 av 1 591 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Privat middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste hver får Cæsar salat, og den var for så vidt god.
Litt overraskende at de ikke bruker riktig salat (skal være, og står i menyen at det skal være, romanosalat og ikke den billigere hjertesalaten som ble servert). Dårlig at det jukses slik (og kelnerne visste om det...).

Det var ellers hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Culptur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Culptur!

Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager at vi ikke greide å leve opp til forventningen denne gangen. Vi setter veldig pris på den konkrete tilbakemeldingen - og kommer til å ta dette med oss videre!

Ha en ellers fin dag!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 892)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 1 892 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bestiller raskt og enkelt på telefonen gjennom «webshop». Ok.
Porsjonen reker er halvert, prisen økt, og ventetiden tredoblet siden i fjor. Etter 33 minutter venting får vi tak i en medarbeider som til slutt henter rekene for oss. Fikk tørt brød ved siden av små, smakløse reker. Personalet gir ikke øyekontakt eller noen som helst oppfølging. Fikk ikke bestikk eller asjetter med maten. Ekkelt å pille reker uten servietter, drikker heller ikke vin når fingrene er møkkete fra rekene. Rakk å pille alle rekene før vi endelig fikk kontakt med personalet og fikk bestikk og våtservietter.

Hva driver ledelsen med? Personal som behandles bra og motiveres oppfører seg ikke slik som dette.

Louise er et gammelt favorittsted som nå føles dødt. Meget trist.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, bleikvass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Bleikvass,

Det var leit å høre at du vi ikke greide å leve opp til våre egne standarer denne gangen. Sånn skal det absolutt ikke være. Når det er sagt, så setter vi veldig pris på at du sier ifra og dette er noe vi kommer til å ta med oss videre. Jeg håper vi ikke har mistet deg helt, og at du vil gi oss en ny sjanse. Send oss gjerne en mail lisa@restaurantlouise.no.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Maten var helt grusomt. Vi bestilte skalldyrsfat til 850kr. Det var en kvart hummer, to små krabbe klær, en kreps og 15 reker. Så var det noen få blåskjell ved siden av. Smakte ingenting bortsett fra fløte. Venninnen min bestilte reker. Fikk beskjed av personell at de ikke var ferske. De lignet på de first price rekene jeg barn i fryseren. Vinen og vannet var varmt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Marevje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Marevje,

Vi beklager på det sterkeste at du hadde en slik opplevelse hos oss. Sånn skal det absolutt ikke være. Tusen takk for at du tar deg tiden til å gi oss tilbakemelding, sånn at vi kan gjøre noe med det. Send gjerne en mail til restaurantsjefen vår lisa@restaurantlouise.no. Så håper vi at du vil gi oss en ny sjanse til å gjøre det opp for den ufine opplevelsen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Vin kom ikke til maten. Måltidet var nesten ferdig og vi hadde sagt fra 4 ganger hvorav en inne i restsuranten.
Bestikket kom heller ikke sammen med maten og vi måtte si ifra flere ganger for å få Bestikket. En av rettene ble kald før Bestikket kom.
Maten var god.
Vi klaget og fikk tilbud om dessert og kaffe, men mente at måltidet ikke kunne reddes av dette. Da fikk vi refundert maten

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, johnolavv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Johan Olav V,

Jeg beklager den dårlige opplevelsen du har hatt hos oss, sånn skal det absolutt ikke være. Tusen takk for at du sier ifra, slik at vi kan forbedre oss. Send gjerne en mail til restaurantsjefen vår lisa@restaurantlouise.no. Så håper jeg du vil gi oss en ny sjanse til å vise at vi kan bedre enn så :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Dette var et hyggelig sted! Gode rekesmørbrød, hyggelig uterestaurant på Aker brygge. Lokalene inne er smakfulle. Små,men rene toaletter. Vi kommer gjerne igjen. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Khm,

Tusen takk for hyggelig tilbakemeldingen :D Dere er alltid velkommne tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

 
 

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din