Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Åpent og behagelig!”
Anmeldelse av Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 179 av 1 600 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Privat middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Lunsjbesøk på Louise kan anbefales! Beliggenheten, superhyggelig personalet og nydelig mat utgjør «komboen» som gjør lunsj- besøket til en perfekt opplevelse. Anbefales!!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, olegeorgn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrineskovly, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei Ole,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi veldig pris på!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 911)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 1 911 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020

Jeg var på ferie i Oslo i July og tilfeldigvis valgte jeg å spise lunsj her. Fikk fantastisk servise, nydelig mat og gikk derfra med en god følelse! "Damn her kommer jeg tilbake i kveld og spiser middag"- tenkte jeg! Dette taket være en kelner med navnet Almir. Godt jobbet Almir, virkelig! poengene er bare for deg.

Samme dag , samme sted , men en annet rett og en annen kelner. Forferdelig smak og utrolig skuffende og irriterende service. Kommer definitivt ikke tilbake pga av dette!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, norway1212
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrineskovly, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Hei Norway1212,

Dette beklager jeg på det sterkeste. Det skal ikke være en så stor forskjell på service og mat. Send gjerne en mail til restaurantsjefen lisa@restaurantloiuse.no. Vi vil gjerne vite hva vi som gjorde opplevelsen dårlig for deg. Så håper jeg vi kan overbevise deg til å gi oss en ny sjanse.

Når det er sagt, tusen takk for tilbakemeldingen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Var her lørdag 01.august. Bestilte østers og trøffel pasta. Servitørene var lite oppmerksomme. Vi bestilte en flaske vin på deling. Servitøren kom og satte den på bordet i en bøtte med vann. Hun hverken skjenket i vin i glassene eller åpnet korken på flasken. Maten ble servert av noen fra kjøkkenet. Østersene var gode, men er også vanskelig å feile på. Trøffel pastaen var derimot helt smakløs. Parmesanen var som plast i konsistensen og var helt smakløs. Trøffelen smakte heller ikke trøffel. Alt i alt var det en helt smakløs rett. Vi prøvde å få kontakt med betjeningen i over 30min. Da vi omsider fikk tak i servitøren var hun lite imøtekommende og løsningsorientert. Vi sendte pastaen i retur og irritert og overlegen. Etter litt tid kom en annen servitør bort og beklaget seg, og hele beløpet for pastaen ble retunert. Denne siste servitøren drar opp stedet fra «forferdelig» til «dårlig».

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, theaeats
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Thea,

Beklage den dårlige opplevelsen dere hadde hos oss. Sånn skal det absolutt ikke være. Vi setter pris på tilbakemeldingen deres, og kommer til å ta det med videre sånn at det ikke skjer igjen. Jeg håper vi ikke har skremt dere helt bort, og at dere vil gi oss en ny sjanse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste hver får Cæsar salat, og den var for så vidt god.
Litt overraskende at de ikke bruker riktig salat (skal være, og står i menyen at det skal være, romanosalat og ikke den billigere hjertesalaten som ble servert). Dårlig at det jukses slik (og kelnerne visste om det...).

Det var ellers hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Culptur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Culptur!

Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager at vi ikke greide å leve opp til forventningen denne gangen. Vi setter veldig pris på den konkrete tilbakemeldingen - og kommer til å ta dette med oss videre!

Ha en ellers fin dag!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bestiller raskt og enkelt på telefonen gjennom «webshop». Ok.
Porsjonen reker er halvert, prisen økt, og ventetiden tredoblet siden i fjor. Etter 33 minutter venting får vi tak i en medarbeider som til slutt henter rekene for oss. Fikk tørt brød ved siden av små, smakløse reker. Personalet gir ikke øyekontakt eller noen som helst oppfølging. Fikk ikke bestikk eller asjetter med maten. Ekkelt å pille reker uten servietter, drikker heller ikke vin når fingrene er møkkete fra rekene. Rakk å pille alle rekene før vi endelig fikk kontakt med personalet og fikk bestikk og våtservietter.

Hva driver ledelsen med? Personal som behandles bra og motiveres oppfører seg ikke slik som dette.

Louise er et gammelt favorittsted som nå føles dødt. Meget trist.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, bleikvass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
734cathrines, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Bleikvass,

Det var leit å høre at du vi ikke greide å leve opp til våre egne standarer denne gangen. Sånn skal det absolutt ikke være. Når det er sagt, så setter vi veldig pris på at du sier ifra og dette er noe vi kommer til å ta med oss videre. Jeg håper vi ikke har mistet deg helt, og at du vil gi oss en ny sjanse. Send oss gjerne en mail lisa@restaurantlouise.no.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

 
 

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din