“Sørgelig fiskesuppe”

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 238 av 2 120 Restauranter i Oslo
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Var på Louise for en høstlunsj. Bestilte rekesmørbrød og fiskesuppe. Dessverre endte jeg opp med fiskesuppe. Suppa var ganske så smakløs. Fisken i suppa var grei men ikke mer enn det. Det som trekker opp er betjeningen og atmosfære. Rekesmørbrødet var rikelig og godt

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, frodea613
Cathrineskovly, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei Frode,

Jeg beklager at vi ikke greide å levere på fiskesuppen denne gangen. Når det er sagt, så setter vi veldig pris på at du sier ifra slik at vi kan ta det med oss videre og bli bedre. Jeg håper vi ikke har skremt deg bort helt, og at du ønsker å komme tilbake for å gi oss en ny sjanse.

Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Lunsjbesøk på Louise kan anbefales! Beliggenheten, superhyggelig personalet og nydelig mat utgjør «komboen» som gjør lunsj- besøket til en perfekt opplevelse. Anbefales!!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Ole Georg N

Hei Ole,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi veldig pris på!

Anmeldt 30. august 2020

Jeg var på ferie i Oslo i July og tilfeldigvis valgte jeg å spise lunsj her. Fikk fantastisk servise, nydelig mat og gikk derfra med en god følelse! "Damn her kommer jeg tilbake i kveld og spiser middag"- tenkte jeg! Dette taket være en kelner med navnet Almir. Godt jobbet Almir, virkelig! poengene er bare for deg.

Samme dag , samme sted , men en annet rett og en annen kelner. Forferdelig smak og utrolig skuffende og irriterende service. Kommer definitivt ikke tilbake pga av dette!

2  Takk, norway1212
Cathrineskovly, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Hei Norway1212,

Dette beklager jeg på det sterkeste. Det skal ikke være en så stor forskjell på service og mat. Send gjerne en mail til restaurantsjefen lisa@restaurantloiuse.no. Vi vil gjerne vite hva vi som gjorde opplevelsen dårlig for deg. Så håper jeg vi kan overbevise deg til å gi oss en ny sjanse.

Når det er sagt, tusen takk for tilbakemeldingen!

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Var her lørdag 01.august. Bestilte østers og trøffel pasta. Servitørene var lite oppmerksomme. Vi bestilte en flaske vin på deling. Servitøren kom og satte den på bordet i en bøtte med vann. Hun hverken skjenket i vin i glassene eller åpnet korken på flasken. Maten ble servert av noen fra kjøkkenet. Østersene var gode, men er også vanskelig å feile på. Trøffel pastaen var derimot helt smakløs. Parmesanen var som plast i konsistensen og var helt smakløs. Trøffelen smakte heller ikke trøffel. Alt i alt var det en helt smakløs rett. Vi prøvde å få kontakt med betjeningen i over 30min. Da vi omsider fikk tak i servitøren var hun lite imøtekommende og løsningsorientert. Vi sendte pastaen i retur og irritert og overlegen. Etter litt tid kom en annen servitør bort og beklaget seg, og hele beløpet for pastaen ble retunert. Denne siste servitøren drar opp stedet fra «forferdelig» til «dårlig».

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, theaeats
734cathrines, General Manager på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Thea,

Beklage den dårlige opplevelsen dere hadde hos oss. Sånn skal det absolutt ikke være. Vi setter pris på tilbakemeldingen deres, og kommer til å ta det med videre sånn at det ikke skjer igjen. Jeg håper vi ikke har skremt dere helt bort, og at dere vil gi oss en ny sjanse.

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste hver får Cæsar salat, og den var for så vidt god.
Litt overraskende at de ikke bruker riktig salat (skal være, og står i menyen at det skal være, romanosalat og ikke den billigere hjertesalaten som ble servert). Dårlig at det jukses slik (og kelnerne visste om det...).

Det var ellers hyggelig betjening.

1  Takk, Culptur

Hei Culptur!

Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager at vi ikke greide å leve opp til forventningen denne gangen. Vi setter veldig pris på den konkrete tilbakemeldingen - og kommer til å ta dette med oss videre!

Ha en ellers fin dag!

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!