“Lunch”
Anmeldelse av Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 240 av 1 616 Restauranter i Oslo
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Privat middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 12. august 2021

Veldig bra mat og kjempe service fra Alice.
Kommer tilbake her for mer nytelse.
Det behøver ikke å bli så dyrt heller😁

Takk, andersbG421DE

Anmeldt 6. august 2021

Superfornøyd med servicen fra Emil som hadde sin siste dag :)
Meget nøgd med blåskjell og fiskesuppe!

Takk, KristofferA136
Anmeldt 5. august 2021

Fiskesuppen bør være såpass, men makan til hyggelig og oppmerksom betjenIng har jeg knapt opplevd og det oppveier i høy grad matopplevelsen!
En spesiell takk til hovmester Gabriella som tok i mot oss og fulgte oss opp hele tiden!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 672svendl
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat i deilig sjøluft. , vi spiste piggvar/flyndre :)
Vi hadde en veldig trivelig og dyktig servitør, Emil.
Vi anbefaler dette stedet, Og Emil :)

Takk, 807idaj
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Spiste rekesmørbrød til kr 250.-
Fikk en loffskive med dårlig skyllet reker i lake.
Absolutt ikke som forventet. I tillegg en svært liten porsjon.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Happiness45987266715

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!